Palkanlaskija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
 
Etsimme asiakkaallemme Helsingissä sijaitsevalle yritykselle palkanlaskijaa määräaikaiseen yhdeksän kuukautta kestävään työsuhteen, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollista.  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä huhti-toukokuun aikana. 

Tehtävän kuvaus 

Toimit osana palkanlaskentatiimiä, jossa pääset hoitamaan monipuolisia palkanlaskennan tehtäviä.  Hoidat vastuualueellesi kuuluvien palkansaajien palkanlaskennan kokonaisvaltaisesti. Tehtäviisi kuuluu myös henkilö- ja palkkatietojen ylläpitoa, kela-hakemukset ja viranomaisilmoitukset sekä muut palkanlaskennan oheistehtävät.   Neuvot ja opastat myös palkansaajia ja esimiehiä palkkoihin liittyvissä kysymyksissä.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä mielellään aikaisempaa useamman vuoden kokemusta palkanlaskennan tehtävistä.  Älä jätä kuitenkaan hakematta paikkaa vaikka sinulla ei vielä olisikaan vankkaa palkanlaskennan osaamista.  Palkanlaskennan perusteet, mielenkiinto ja innostus palkanlaskennan pariin sekä halua oppia ja kasvaa tehtävän mukana on myös avainasemassa.
Työskentelyotteeltasi olet vastuuntuntoinen, aikaansaava ja tarkka sekä omaat hyvän paineensietokyvyn ja organisointitaidot. Sinulla on hyvät It-taidot ja eduksi on Mepco tai CGI -palkkajärjestelmän aikaisempi käyttökokemus. 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan ammattilaistiimin tuen sekä viihtyisät työtilat.  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 030 6090 517/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.4.2019  mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254257
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki