(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Etsimme asiakkaallemme terveydenhuoltoalalla toimivalle yritykselle  osaavaa ja aktiivista palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään kuitenkin tammikuussa 2019. 

Tehtävän kuvaus 

Työskentelet hallintotiimissä monipuolisissa palkanlaskijan tehtävissä, jossa vastuullesi kuuluu palkanlaskennan lisäksi myös HR:n avustavia tehtäviä.  Hoidat itsenäisesti terveydenhuoltoalan henkilöstön tunti-, kuukausi- ja provisiopalkkojen laskentaa siihen liittyvine oheistehtävineen. Käytössäsi on Sonet-palkanlaskentajärjestelmä ja työssäsi sovellat useampia työehtosopimuksia. Tehtäviisi kuuluu myös vapaa-ajanasuntojen hallintaa, lounasedut, matkalaskut, työterveyshuoltoasioita, työtodistusten  ja työsopimusten tekoa ja hallinnointia.         

Toivomme sinulta  

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa useamman vuoden  kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Sinulla on hyvät IT-taidot  ja sujuva suomen kielen taito. Eduksi on englannin kielen  suullinen ja kirjallinen taito. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, tarkka ja aikaansaava itsenäinen työskentelijä, mutta omaat myös vahvat tiimityötaidot.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vakavaraisessa yrityksessä, mukavan ja  ammattitaitoisen tiimin tuen  sekä työpaikan hyvin yhteyksien ääressä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 030 6090 517, email: etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 24.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.