(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, Helsinki tai Riihimäki, määräaikainen
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme! Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun saakka palkanlaskijaa. Työpisteesi sijaitsee joko viihtyisässä pääkonttorissamme Helsingin Pitäjänmäellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella tai vaihtoehtoisesti Riihimäellä Valion nykyaikaisemman välipalatehtaan välittömässä läheisyydessä Hämeenlinnan moottorintien kupeessa.

Palkanlaskenta on osa Valio henkilöstötoimintoa missä työskentelee yli 40 HR-ammattilaista. Palkanlaskijan tehtävänä on hoitaa Valion henkilöstön tuotannon palkanlaskentaa yhdessä palkanlaskijatiimin kanssa. Palkanlaskentaa tehdään kolmella eri toimipaikalla Helsingissä, Riihimäellä ja Seinäjoella yhteensä 12 palkanlaskijan voimin.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on:
- taloushallinnon koulutus (merkonomi, tradenomi)
- useamman vuoden kokemus palkanlaskennasta
- tuntemusta palkkajärjestelmistä (Mepcon tuntemus katsotaan eduksi)
- työlainsäädännön tuntemusta
- TES-tuntemusta (elintarviketeollisuuden työehtosopimusalojen tuntemus katsotaan eduksi)
- suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja työotteesi on joustava sekä oma-aloitteinen
- työskentelet tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä
- asiakaspalveluasennetta ja vuorovaikutustaitoja
- hyviä IT-taitoja

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Toimintaamme ohjaavat henkilöstöperiaatteemme: henkilökohtainen vastuu, toistemme auttaminen, yhdessä kokeileminen ja oppiminen sekä työn tuloksellisuus.

Kun aloitat meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Johtamislupauksemme on innostaa saavuttamaan yhteiset tavoitteemme. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn, saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: palkanlaskentapäällikkö Verena Hakanen puh. 050 398 7882 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä / soittoajat pe 26.10. klo 14-15 sekä ke 31.10. klo 14.30-15.30.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla porukkaamme! Haethan mahdollisimman pian, hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään viimeistään 4.11.2018 hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa voimassa.


Hakusanat: työpaikat Helsinki, työpaikat Riihimäki, työpaikat palkanlaskenta, Mepco