(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Helsingin keskustaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019
Oletko uraansa aloittava taloushallinnon osaaja? Haluatko kartuttaa tärkeää kokemusta palkanlaskennan parista? Haemme nyt kokoaikaista palkanlaskijaa asiakasyrityksellemme Navigator Partnersille Helsingin keskustaan. Tämä positio tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tulevalle taloushallinnon ammattilaiselle kehittää osaamistaan palkanlaskennan tehtävistä sekä asiakkaiden parissa työskentelystä osaavien ja kannustavien kollegoiden ympäröimänä. Lue siis lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta palkanlaskennan tehtävistä
* Hyvän perehdytyksen tehtävään
* Erinomaiset etenemis- ja kehittymismahdollisuudet asiakasyrityksessämme
* Rennon ja kannustavan työyhteisön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tehtävässä työskentelet monipuolisissa palkanlaskennan tehtävissä kokeneemman kollegan oikeana kätenä. Viikoittaisiin työtehtäviisi kuuluvat asiakasyritysten palkanlaskenta, kuukausittaiset tilitykset ja palkanlaskentaan liittyvä raportointi sekä viranomaisten että kirjanpitäjän suuntaan. Tehtävässä toimit tiiviissä kommunikaatiossa asiakkaiden kanssa sekä pidät huolen tarvittavasta yhteydenpidosta myös muihin sidosryhmiin palkanlaskentaprosessin eri vaiheissa. Lisäksi rooli tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan Navigator Partnersin HR-prosessien kehittämistyöhön pidemmällä aikavälillä.

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus esimerkiksi vastavalmistuneelle taloushallinnon osaajalle kerryttää arvokasta työkokemusta palkkahallinnon parista sekä oppia kokeneemmilta palkka- ja taloushallinnon ammattilaisilta. Navigator Partnersilla pääset työskentelemään osana tiivistä ja rentoa tiimiä, jossa jokaisen henkilökohtaista kasvua ja kehitystä tuetaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Perustason ymmärrys palkanlaskennasta
* Toimeen tarttuva ja itseohjautuva työote
* Hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot
* Halua kehittää osaamistaan palkka- ja taloushallinnon saralla
* Sujuva suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielien osaaminen


Ruotsin kielen osaaminen sekä aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Helsinki (keskusta)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Navigator Partnersin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille
(mailto:hel02@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Navigator Partners on auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa talous- ja yritys- ja kiinteistöhallinnon asiantuntijapalveluita sekä kotimaisille että ulkomaisille asiakkaille. Navigator Partnersin toiminnan ytimessä on toimittaa asiakkaalle aina paras mahdollinen ratkaisu, joka vastaa asiakkaan lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteisiin. Työntekijöilleen tarjoamme erinomaiset henkilökohtaiset kehittymismahdollisuudet sekä inspiroivan ja kannustavan työympäristön kahdessa toimipisteessämme Helsingissä ja Kirkkonummella.