(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Hartelalle Turkuun
Hartela-yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Nyt etsimme Hartelalle Turkuun tiimipelaajaa palkanlaskentatiimin vahvistukseksi. Pääset tekemään monipuolisia palkanlaskennan tehtäviä mukavassa työyhteisössä!

Palkanlaskijana työtehtäviisi kuuluvat rakennusalan kuukausi- ja tuntipalkkojen laskenta sekä tähän liittyvät tehtävät, kuten työsuhteiden hallinnointi, sairauspoissaolojen käsittely sekä sisäinen ja ulkoinen raportointi. Lisäksi pääset toimimaan esimiesten ja palkansaajien tukena monenlaisissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa.

Toivomme sinulta talouden alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta palkanlaskennasta. Rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, oma-aloitteinen, reippaasti tehtäviin tarttuva sekä tiimityöstä nauttiva.

Työpisteesi sijaitsee Turussa Skanssin kauppakeskuksen läheisyydessä. Työsi on vakituinen ja kokoaikainen ja se voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kasvattamaan palkanlaskennan osaamistasi, erityisesti rakennusalan näkökulmasta. Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on mielenkiintoisia projekteja ja monipuoliset edut, kuten laaja terveysturva- sekä vapaa-ajan sairauskuluvakuutus ja liikunta- ja kulttuurietuus. Arvokkaan työpanoksesi takia olet mukana myös Hartelan tulospalkkiojärjestelmässä.

Innostuitko? Hae tehtävää heti laittamalla meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 14.2.2020 mennessä. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, ota yhteyttä Baronan rekrytointikonsulttiin Kati Blinnikkaan gsm 050 370 8435. Katin tavoitat parhaiten ti 28.1. klo 12-13.30 ja ma 3.2. klo 15-16 välisinä aikoina.