(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, Go On Yhtiöt
Go On Yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, suorarekrytointi, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Toimimme valtakunnallisesti 60 henkilön voimin ja meillä on yhteensä 22 toimipistettä. Lue meistä lisää osoitteesta www.go-on.fi.

Tiimissämme on kahdelle innokkaalle Palkanlaskijalle työpaikka kesäksi vapaana! Oletko sinä etsimämme osaaja?

Palkanlaskijana Go Onilla sinun työtehtäväsi koostuvat monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä, laskutuksesta sekä muista avustavista taloushallinnon työtehtävistä. Työssäsi tulet käsittelemään useiden eri alojen palkkoja, joten eri työehtosopimusten tuntemus on sinulle eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja mahdollisesti jo aiempaa käytännön kokemusta vastaavista työtehtävistä esimerkiksi tilitoimistoympäristöstä. Eduksesi on tietotekninen osaaminen erilaisten taloushallinnon järjestelmien osalta sekä valmius uuden oppimiseen. Toivomme sinun olevan positiivinen ja motivoitunut työntekijä, jonka työnjälki on tarkkaa ja huolellista.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi monipuolisten tehtäviemme parissa. Toimistomme sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa viihtyisissä toimitiloissa. Tukenasi on ammattitaitoinen ja sitoutunut palkanlaskennan tiimimme.

Kyseessä on kokoaikainen kesätyö, joka alkaa toukokuun puolivälissä ja kestää arviolta syyskuun puoliväliin. Mikäli tunnistit itsesi ja olet etsimämme osaaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.