(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, Go On Yhtiöt
Go On Yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, suorarekrytointi, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Toimimme valtakunnallisesti 60 henkilön voimin ja meillä on yhteensä 20 toimipistettä. Liikevaihtomme on 35 M€. Olemme Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lue meistä lisää osoitteesta www.go-on.fi.

Haemme Go Onin tiimiin Lahteen Palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palkanlaskijana Go Onilla sinun työtehtäväsi koostuvat monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä sekä laskutuksesta ja muista avustavista taloushallinnon työtehtävistä. Työssäsi tulet käsittelemään useiden eri alojen palkkoja, joten eri työehtosopimusten tuntemus on sinulle eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo aiempaa käytännön kokemusta vastaavista työtehtävistä. Kokemus esimerkiksi tilitoimistoympäristöstä on ehdottomasti eduksesi. Käytät sujuvasti taloushallinnon järjestelmiä, eduksesi on erityisesti kokemus Mepcon palkkahallinnon järjestelmästä. Toivomme sinun olevan positiivinen ja motivoitunut työntekijä, jonka työnjälki on tarkkaa ja huolellista.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi monipuolisten tehtäviemme parissa. Toimistomme sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa viihtyisissä toimitiloissa. Tukenasi on ammattitaitoinen ja sitoutunut palkanlaskennan tiimimme.

Kyseessä on kokoaikainen vakituinen tehtävä ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistit itsesi ja olet etsimämme osaaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.