(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, Eurofins NSC Finland Oy
Eurofins NSC Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019
Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins on yksi maailman suurimmista testauspalveluiden tarjoajista elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa.

Eurofins NSC Finland Oy on Eurofins-konsernin tytäryhtiö, joka tuottaa taloushallinnon palvelut Eurofins-konsernin Suomen yhtiöille.

Etsimme nyt palkanlaskennan tiimin vahvistukseksi osaavaa ja innokasta PALKANLASKIJAA Lahteen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palkanlaskijan päätehtäviin kuuluvat palkanlaskennan perusprosessit, muun muassa

· Kuukausi- ja tuntipalkkojen, lisien, ylitöiden jne. laskennat, TES-tulkinnat ja vuosilomalaskennat
· Työajanseuranta, lomien ja poissaolojen seuranta
· Työnantajamaksujen ja viranomaisilmoituksien laadinta
· Kela-hakemuksien ja palkkatodistuksien laadinta
· Kuukausittaiset raportoinnit konsernille

Näiden prosessien lisäksi hallinnoit Flex-työajanseurantajärjestelmää ja teet yhteistyötä liiketoimintojen suuntaan antaen tukea ja neuvontaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tottunut työskentelemään sekä tiimissä että itsenäisesti. Olet työskentelyotteeltasi tarkka, huolellinen sekä joustava ja kykenet työskentelemään ajoittain hektisessä työympäristössä.

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista palkanlaskennan työtehtävistä ja niiden menestyksekkäästä hoitamisesta. Tehtävässä menestyäksesi hallitset sujuvasti Mepco-palkanlaskentajärjestelmän ja M2-ohjelman.

Eurofins tarjoaa sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, vastuullisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisen konsernin palveluksessa. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla muun muassa kilpailukykyiset virike- ja lounasedut.

Rekrytoinnista vastaa Go On Yhtiöt. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Salla Pohjonen, p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätähän pikimmiten hakemuksesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.