Palkanlaskija, Eqvitia Oy
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021

Oletko kiinnostunut liittymään tilitoimistosankareidemme joukkoon?

Eqvitia Oy hakee loistokkaaseen ja osaavaan joukkoonsa kauttamme

PALKANLASKIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Olemme nopea ja nokkela tilitoimisto kärsimättömille. Tavoitteemme on tehdä kirjanpidosta ja taloushallinnosta toimitusjohtajien mukavin asia. Lupaamme olla helposti lähestyttävä, ottaa asiakkaan huolet tosissaan ja palvella ketterästi.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti erilaisten asiakasyritysten palkanlaskenta ja siihen liittyvät työt asiakaspalvelua unohtamatta. Työssäsi pääset halutessasi myös kehittämään palkanlaskennan prosesseja.

Tartut rohkeasti haasteisiin ja reagoit nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin. Työyhteisön jäsenenä olet tärkeä osa tiimiä, missä kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Toivomme myös, että sinulta löytyy jo ennestään palkanlaskennan kokemusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mielenkiintoisia. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa ja kasvamaan palkanlaskennan asiantuntijana.

Tarjoamme lisäksi mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut, kuten virkistysreissuja Välimerelle. Eqvitia panostaa henkilökuntansa osaamiseen, ilmapiirimme on innostunut, tekeminen tiimihenkistä ja kannustavaa. Viihtyisät, modernit toimitilamme sijaitsevat aivan kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä.

Eqvitialla ihmiset ovat yrityksen tärkeintä pääomaa. Haluatko olla mukana rakentamassa asiakkaidemme menestystä ja kehittyä samalla taloushallinnon ammattilaisena? Me voimme tarjota sinulle mielekästä työtä sekä innostavan työyhteisön ja asiakkaat.

Oletko etsimämme huipputyyppi? Haluatko työskennellä osana rentoa, mutta ahkeraa Eqvitian joukkoa? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja hae paikkaa viimeistään 19.9.2021 mennessä http://go-on.likeit.fi/apply/43114738 kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitavan Go On Jyväskylän HR-päällikkö Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493423
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä