(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija, BDO Oy
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

BDO:n Business Services & Outsourcing tiimi tarjoaa globaalisti toimiville yrityksille taloushallinnon sekä palkanlaskennan palveluita. Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan palkanlaskentatiimiimme kielitaitoista ja oma-aloitteista


PALKANLASKIJAA


Tehtävä on vakituinen ja alkaa elo-syyskuussa sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa merellisessä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien päässä.


Tehtäviisi kuuluu asiakasyritystemme työntekijöiden palkkojen laskeminen, palkkahallinnon raporttien laatiminen sekä muut palkkahallinnolliset tehtävät. Palkanlaskijana työskentelet omien kansainvälisten asiakkuuksiesi parissa. Tiimisi kesken autatte ja tuette toinen toisianne, hyvällä yhteishengellä. BDO:lla on suuntauduttu erityisesti ulkomaankomennuksiin ja kansainväliseen liikkumisen liittyviin palkkapalveluihin, joita tarjotaan asiakkaillemme standardipalkanlaskennan lisäksi. Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta.


Tehtävässä onnistuaksesi toivomme sinulta:

  • muutaman vuoden aiempaa kokemusta palkanlaskennasta, tilitoimistotausta katsotaan eduksesi
  • soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa. Suoritettu PHT Tutkinto katsotaan eduksesi.
  • positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä sopeutumiskykyä uusiin tilanteisiin
  • vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta
  • erinomaisen sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi
  • halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, BDO:n ''People helping people achieve their dreams'' -mission mukaisesti


Pääasiallisena järjestelmänä käytössäsi on Mepco. Taustasi erityyppisten, mielellään kansainvälisten asiakkaiden kanssa tukee onnistumistasi tehtävässä.


Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen kansainvälisesti toimivassa kasvuyrityksessä. Hyvä yhteishenki, kattava perehdytys ja luottamus asiantuntijoihin tukee tehtävässä onnistumistasi. Monipuolisten, mielenkiintoisten ja itsenäisten työtehtävien lisäksi saat laajan kuvan asiakastyöhön ja aidot kasvumahdollisuudet vakaassa tilanteessa olevassa yrityksessä. Arvostamme itsenäistä työotetta ja vastuunottoa ja haluamme tarjota sinulle aidon mahdollisuuden kasvaa alan asiantuntijaksi.


Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen sekä etätyön teko mahdollistetaan kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. BDO tarjoaa asiantuntijoidemme hyvinvoinnin tueksi kattavat työsuhde-edut, työterveyshuollon ja miellyttävän työympäristön.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 18.8.2020 rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta (www.manpower.fi). Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa 20.-24.7. Recruitment Consultant Alma Rista alma.rista@manpowergroup.fi ja 27.7.- eteenpäin Henri Repo henri.repo@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.