(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Baronalle Helsinkiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys. Baronan ydintehtävä on luoda uutta, sinne mistä vanhat rakenteet poistuvat. Me rakennamme tulevaisuuden työelämää. Kehitämme ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Haemme Baronalle palkanlaskijaa palkanlaskennan tiimiin Helsingin keskustaan. Työ alkaa maaliskuussa osa-aikaisena ja jatkuu kesän ajan kokoaikaisena. Kesän jälkeen työt voivat mahdollisesti jatkua.

Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden päästä kehittymään palkanlaskijana kokeneiden ammattilaisten kanssa monipuolisten palkkahallinnon tehtävien parissa. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset palkanlaskennan avustavat tehtävät kuten sähköpostiliikenteen hoito, verokorttien tallennus, poissaolotodistusten käsittely, palkkatodistusten teko sekä ilmoitusten ja hakemusten täyttäminen vakuutusyhtiöön ja Kelaan. Työhön kuuluu kiinteänä osana työehtosopimusten tulkinta, asiakaspalvelu sekä tiivis yhteydenpito työntekijöihin, asiakkaisiin ja eri alan ammattilaisiin Baronalla.

Perehdytys varsinaisiin palkanlaskijan tehtäviin tapahtuu avustavien töiden ohella kevään aikana. Kesällä tehtävät painottuvat palkanlaskentaan ja laskutukseen lomatuuraajan roolissa.

Etsimällämme henkilöllä on alaan soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta palkanlaskennasta. Meillä palkanlaskijoina työskentelee usein merkonomeja tai tradenomeja. Sinulla voi olla taustallasi myös muunlainen koulutus, mutta haluat hyödyntää jo keräämääsi kokemusta ajoittain hyvin hektisessä palkanlaskentatyössä. Työssä tarvitaan useita erilaisia ohjelmia ja järjestelmiä, joten sinulla tulee olla hyvät taidot Microsoft Office -ohjelmista ja erityisesti Excelistä. Lisäksi sinulla tulee olla kokemusta ainakin yhdestä palkanlaskenta- tai laskutusjärjestelmästä, kuten Mepcosta.

Työ sisältää sekä rutiiniluonteisia tehtäviä että jatkuvaa uusien asioiden opettelua. Etsimämme henkilö on tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen. Uusi palkanlaskijamme on positiivinen ja hänellä on hyvä asenne ja draivi tarkkuutta vaativien tehtävien hoitoon. Arvostamme yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä valmiutta tiedonetsintään ja aitoa halua oppia. Halu kehittyä työssä ja into kehittää omaa työtään on meillä tärkeää.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.2.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Matarma P. 050 463 3284 ti 19.2.2019 klo 13-14 ja to 21.2.2019 klo 10-11.