(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija asiakasyrityksiä palvelevaan Payroll Outsourcing -tiimiimme
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Etsimme palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen People and Organisation- ryhmäämme Helsinkiin. Ryhmämme tarjoaa kansainväliseen ja kotimaiseen henkilöverotukseen, sosiaaliturva-asioihin, palkitsemiseen, palkkahallintoon ja työoikeuteen liittyviä palveluita.

Tehtävässä pääset tuottamaan monipuolisia palkkahallinnon palveluita asiakasyrityksillemme, jotka ovat pääasiassa ulkomaisia yhtiöitä tai näiden suomalaisia tytäryhtiöitä. Hoidamme asiakkaiden palkanlaskentaa ja -raportointia Suomessa ja tuemme heitä myös monenlaisissa asiakysymyksissä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa tutkintoa (esim. tradenomi tai merkonomi).
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa.
  • Vähintään vuoden kokemusta palkkahallinnon tehtävistä yrityksen sisäisessä palkkahallinnossa, tilitoimistossa tai palkkahallintopalveluihin erikoistuneessa yrityksessä.
  • Mepco-palkanlaskentaohjelman osaaminen on iso etu.

Lisäksi toivomme, että olet järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja tarkka. Aktiivinen ja innostunut asenne näkyy työskentelyssäsi ja olet valmis panostamaan omalta osaltasi rentoon ja positiiviseen työilmapiiriin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Tukenasi sinulla on mukava työporukka, jossa on positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset oppimaan asiantuntevilta kollegoilta ja työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden parissa. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten tarjoamme hyvät työsuhde-edut - panostamme kattavasti mm. työterveyshuoltoon ja tuemme omaehtoista liikunta- ja muuta harrastustoimintaa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Hirvonen, puh. 050 337 8218, harri.hirvonen@pwc.com.