(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Aktian HR-tiimiin
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Tunnistatko itsesi? Sinulla on aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan koko prosessista. Nautit siitä, että jokainen päivä on erilainen, eikä sormi mene suuhun tiukassakaan tilanteessa. Olet oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Nautit myös tiimissä työskentelemisestä. Jos vastasit kyllä, on meillä juuri oikea paikka avoinna sinulle!

Pieni ja dynaaminen HR-tiimimme etsii nyt palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen lokakuun 2020 loppuun saakka!

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Palkanlaskijana pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa haluamme tehdä oikeita asioita järkevästi, tehokkaasti ja ajallaan. Hoidamme keskitetysti koko konsernin henkilöstöhallinnon asioita, ja henkilöstön lukumäärä viidessä yhtiössä on yhteensä noin 900.

Työssäsi hoidat palkkojen maksuja ja olet myös mukana kehittämässä palkkahallintoa ja siihen liittyviä prosesseja yhdessä HR -tiimin kanssa. Pääpaino päivittäisessä työssäsi on laskea palkat, tehdä tilityksiä, kirjoittaa palkkahallintoon liittyviä asiakirjoja ja tehdä palkkoihin liittyvää viranomaisten vaatimia tilityksiä. Kehittämisen kohteena on palkkahallinnon prosessien modernisointi ja digitalisointi.

Toivottu osaaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta sekä molempien kotimaisten kielten osaamista.

Lisäksi toivomme tulevalta kollegaltamme, että

  • sinulla on aikaisempaa kokemusta viranomaisraportoinnista
  • pidät vastuun ottamisesta, sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt hoitamaan onnistuneesti useamman asian samanaikaisesti
  • sinulla on kykyä ja näkemystä palkkahallinnon prosessien kehittämisestä ja digitalisoinnista
  • olet palveluhenkinen ja asiakaspalvelu on sinulle luontevaa kaikissa tilanteissa.

Eduksesi katsotaan aikaisempi tuntemus CGI:n Palkat-sovelluksesta sekä rahoitus- ja vakuutusalan TES:stä.

Tuntuvien henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme sinulle paljon muuta. Tehtävässä saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä modernia HR:ää ja pääset kehittymään palkanlaskennan ammattilaisena. Tarjoamme sinulle joustavat työajat, modernit työvälineet sekä kilpailukykyisen palkan. Työilmapiiri on innostava eikä Aktiassa kaveria jätetä yksin. Osaava esimies sekä kollegat neuvovat ja sparraavat sinua asiassa kuin asiassa. Tarjoamme sinulle myös loistavan sijainnin Helsingin ytimessä. Niin ja tiesithän, että Aktiassa puhutaan suomea ja ruotsia, joten pääset päivittäin terävöittämään kielitaitojasi!

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti, yhdessä ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumista kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä tai Aktialla työskentelystä antaa:

HR Business Partner Anders Ahlskog, puh. 0503479104, tavoitat hänet parhaiten ti 18.6 klo 9-10 tai to 20.6 klo 14-16 tai

HR-koordinaattori Claudia Töyrylä puh. 0505766458, tavoitat hänet parhaiten ti 25.6 klo 10-11.30, ke 26.6 klo 13-14.30, ti 2.7 klo 10-11.30 tai ke 3.7 klo 13-14.30.

Voit myös olla yhteydessä meihin sähköpostitse hrd@aktia.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Hakuaika päättyy 14.7.2019.

Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana! Täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.