(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija Accountor Rovaniemi
Accountor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haemme Rovaniemen toimipisteisiin innostunutta, osaavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?

Palkkahallinnon asiantuntijanamme vastaat yhden kriittisimmän taloushallintopalvelun tuottamisesta asiakkaillemme yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Tiimimme koostuvat kokeneista ja osaavista palkanlaskennan asiantuntijoista, jotka toimivat tukena työssäsi. Meillä tehdään siis työtä itsenäisesti, mutta ei yksin. Käytettävissäsi on lisäksi runsas koulutustarjontamme.
Palkanlaskenta-osaamisen lisäksi osaat jalostaa tietoa asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin. Pidämme tärkeänä aktiivista ja konsultoivaa vuorovaikutusta, jossa asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla ja selvitetään hänen todelliset tarpeensa. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua.

Toivomme, että olet:

 • suorittanut kaupallisen koulutuksen, esim. merkonomi/tradenomi
 • kokenut, tai omaat jo jonkin verran kokemusta palkkahallinnon tehtävistä.
 • tutustunut työlainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin, tai tunnet jo ehkä muutamia työehtosopimuksia paremmin
 • kommunikointikykyinen vuorovaikuttaja, jolla on valmiudet kehittyä palveluntarjoajaksi mahdollisesti myös englannin kielellä
 • luonteeltasi rohkea ja asiakaslähtöinen, jolla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua”


Arvostamme ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä positiivista tiimityöskentelyasennetta. Mepco-järjestelmän tuntemuksesta sekä tilitoimistoympäristön kokemuksesta on etua.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
 • vauhtiin päästyäsi etätyömahdollisuuden
 • lounasedun, virikerahan sekä tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työssä että vapaa-ajalla
 • lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
 • tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
 • kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
 • PHT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden
 • kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti


Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.

Kiinnostuitko? Kysy tarvittaessa lisätietoja ja hae meille jo tänään – odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta 23.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja olemme potentiaalisiin hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Jonna Lehtisalo, perjantaina 7.2 klo 13:00-15:00, p. 044 4108 593 ja palvelupäällikkö Marina Uusimaa, keskiviikkona 12.2. klo 9.00 – 11.00, p. 040 7097 838.