(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskentapäällikkö
HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala maksaa palkkoja 27 000 työntekijälleen yli yhdellä miljardilla eurolla vuodessa.

Haemme Henkilöstöpalveluiden palvelukeskukseen HUS Asviaan palkanlaskentatoimintojen menestyksekkäästä toteutumisesta vastaavaa

PALKANLASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Johtamaasi tiimiin kuuluu noin 35 palkanlaskennan ammattilaista. Osallistut tarvittaessa myös itse palkanlaskentaprosessin tehtäviin. Lisäksi tuet ja neuvot sisäisiä asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa ja ongelmatilanteiden ratkaisuissa. Osaat hyödyntää jo opittua tietoa sekä innovoida uutta kehittäessäsi palkanlaskentayksikön prosesseja ja toimintaa osana koko HUSin keskitettyjä henkilöstöpalveluja. Omaat kokemusta palkanlaskentaprosessin kokonaisuuden hallinnasta, hallitset prosessin eri vaiheet ja tehtävät.

Odotamme sinulta johtamis- ja esimieskokemusta, kunnallisten työehtosopimusten hallintaa sekä alan prosessiosaamista useammalta vuodelta. Menestyksekäs työstä suoriutuminen vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista, kannustavaa ja joustavaa työotetta. Pärjäät vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa ja pystyt toimimaan paineen alla. Edellytämme suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työkentän, jonka kehitykseen pääset itse osallistumaan. HUS on Suomen johtava yliopistosairaala, jossa työskentelet huippuammattilaisten parissa.

Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa.

Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

HUS Asvia edustaa Asiakasymmärrystä, Sairaalaosaamista, Vastuullisuutta, Innovaatioita, Asiantuntemusta. HUS Asvia on alansa halutuin yhteistyökumppani ja edelläkävijä terveydenhuollon tukipalveluiden kehittämisessä. Monipuolinen palveluvalikoimamme sisältää laitoshuoltopalvelut, potilas- ja henkilöstöruokailupalvelut sekä asiointi-, sihteeri- ja tekstinkäsittelypalvelut ja henkilöstö- ja talouspalvelut. Liikevaihtomme on noin 200 ME, joukkueessamme on noin 4 000 osaajaa ja olemme osa HUS-kuntayhtymää.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

 

Kohteen aloituspäivämäärä: 16.3.2020 

Ensisijainen sijainti: Helsinki

Organisaatio: 7782 Henkilöstöpalvelut

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Työpaikan tyyppi: Vakio

Aikataulu: Kokopäiväinen

Työvuoro: kokopäivätyö

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES