(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan yhteyshenkilö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019

Tahdomme Säästöpankkikeskukseen palkkayhteyshenkilön koordinoimaan ulkoistettua palkkapalvelua kokonaisvaltaisesti.

Roolissa toimit mm. HR järjestelmien pääkäyttäjänä, tuet ja konsultoit henkilöstöämme järjestelmien käytössä ja työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Sovellat ja tulkitset rahoitus- ja vakuutusalan työehtosopimusta. Hallinnoit henkilöstöetuuksia ja tuotat tehokkaasti raportteja ja seurantaa mm. johtamisen tueksi. Toimit yhteyshenkilönä ulkoistettuun palkanlaskentaan. Osaamisesi mukaan olet mukana palkkaprosessien käytäntöjen luomisessa, kehittämisessä ja ylläpidossa. Tehtäväroolissa olet mukana mahdollistamassa säästöpankkikeskuslaisten kokonaisvaltaista palkkahyvinvointia.

Menestyminen tehtävässä edellyttää vahvaa kokemusta palkanlaskennasta, ymmärrystä palkkahallinnon kokonaisuudesta, työajanseurannasta ja kokemusta useista HR järjestelmistä. Excel toimii tehokkaana työvälineenäsi. Palveluasenteesi ja vuorovaikutustaitosi auttavat sinua tuottamaan parasta asiakaskokemusta: pystyt luomaan ainutlaatuisia kohtaamisia esimerkiksi perehdytyksessä uusille säästöpankkilaisille, esimiehille heidän johtamistyönsä tueksi sekä koko henkilöstön tueksi työsuhdeasioissa. Yhteistyötaitojesi avulla tehostat säästöpankkikeskuksen sisäistä toimintaa.

Arki meillä koostuu sopivan hektisestä työympäristöstä, jolloin työelämätaidoista varsinkin priorisoinnilla ja reagointitehokkuudella pystyt varmistamaan tehtävässä menestymisen. Sinulla on systemaattinen ja itsenäinen ote ratkaista palkkahallinnollisia kysymyksiä. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja rohkeasti toimeen tarttuva tekijä, jolle laadukas lopputulos on tärkeää aikataulupaineista tai useista samanaikaisista tehtävistä huolimatta. Arvostamme näkemystäsi palkkahallinnon hyvistä käytännöistä ja uudenlaisista toimintatavoista.

Menestymisesi tukena sinulla on ammattilaisista koostuva HR Palvelut -yksikkö sekä sähköiset järjestelmät. Luontainen uteliaisuutesi kertoo meille, että sinulla on tahtoa kasvattaa osaamistasi, sillä tehtävä tulee haastamaan sinua monipuolisuudellaan. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat, etätyö ja meille räätälöidyt työskentelytilat, ainutlaatuinen henkilöstö sekä sinua kannustava tiimi. Vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Tarjoamme sinulle hyvin suunnitellun perehdytyksen. Työsuhteen edut ovat erinomaiset; hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta levollisuudesta huolehtii sinun henkilökohtaisen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme.

Tule luomaan kanssamme sisäistä säästöpankkikokemusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 29.3.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Partner Riikka Niinijärvi perjantaina 22.3. klo 13-14 ja maanantaina 25.3. klo 13-14 numerosta +358 50 543 6312.

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana: http://bit.ly/tyontekijakokemus