(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan päällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Hei sinä! Voisitko olla etsimämme henkilö?

 

Haemme loistavaan HR-ammattilaisten joukkoomme

 

Palkanlaskennan päällikköä

 

luotsaamaan reilun 20 henkilön palkanlaskennan tiimimme uusiin ulottuvuuksiin!

 

Tehtävänäsi on johtaa palkanlaskennan ja HR-järjestelmätiimimme toimintaa ja kehittämistä. Työssäsi vastaa siitä, että osastolla on edellytykset ja valmiudet huolehtia palkat laadukkaasti ja ajallaan pankkiin ja sieltä työntekijöidemme pankkitileille.

 

Seuraat ja johdat työn laatua ja tehokkuutta eri mittareita hyödyntäen. Lisäksi tässä tehtävässä pääset ohjaamaan ja vetämään erilaisia palkanlaskenta- ja järjestelmänkehitysprojekteja. Kuulut L&T:n HR-johtoryhmään ja raportoit työssäsi henkilöstöjohtajalle. Saat työskennellä tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, esimiesten ja usean muun eri sidosryhmän edustajan kanssa.

 

Tehtävä on itsenäinen, vastuullinen ja tekijäänsä varmasti kehittävä. Odotamme sinulta vähintään AMK-tasoista ja tehtävään sopivaa koulutusta. Koulutuksen lisäksi olet hankkinut 3-5 vuoden työkokemuksen taloushallinnon tai palkanlaskennan alalta, jossa paineensietokykysi on saanut harjoitusta.

 

Työssäsi menestyt, jos sinulla on:

  • hyvä kyky hahmottaa kokonaisuuksia
  • kehitysmyönteinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa
  • kyky ja valmiudet itsenäiseen päätöksentekoon
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä
  • valmentava ote tiimin johtamiseen.

 

Hae tehtävää 28.4. mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ke 17.4. klo 15-16 ja ti 23.4. klo 15-16. henkilöstöjohtajamme Kirsi Matero, p. 040 725 6244.