(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan kesätyö
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Kiinnostaako sinua kesätyö palkanlaskennan ja HR:n parissa? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? 

Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä haemme nyt kesätyöntekijöitä Tampereen, Lappeenrannan ja Jyväskylän toimistoillemme palkanlaskennan tiimeihin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakasyritystemme avustavat palkanlaskennan ja HR:n tehtävät. Tehtävä ei edellytä aikaisempaa kokemusta, mutta katsomme opinnot/kokemuksen palkanlaskennasta eduksi. Tehtävässä pääset hyödyntämään mahdollisesti jo hankkimaasi järjestelmä- ja asiakaspalveluosaamistasi. 

Palkanlaskennan kesätyössä odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta palkanlaskennan ja HR:n tehtäviin
  • Intoa ja motivaatiota tarttua uusiin asioihin ja oppia uutta
  • Reipasta tiimi- ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
  • Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta

Miksi Azetsille?

Tarjoamme sinulle monipuolisen oppimismahdollisuuden kansainvälisessä ja kasvavassa  yrityksessä asiantuntijoidemme opastuksella. Opit harjoittelun aikana perusteet palkanlaskennasta, työehtosopimuksista sekä työsuhteisiin liittyvistä käytännöistä. Työskentelyn sujuvuuden takaavat modernit työvälineet ja järjestelmät. Pakettia täydentävät hyvät henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietu.  

Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan, mieluiten viimeistään huhti-toukokuun vaihteessa. Kesätyö on palkallinen ja sen jälkeen on mahdollista työllistyä Azetsille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Nurmi (katja.nurmi@azets.com).

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 29.2.2020. Kerrothan hakemuksessasi, mille paikkakunnalle haet ja milloin olisit valmis aloittamaan. 

Haluatko tietää lisää työskentelystä Payroll & HR -liiketoiminnassamme? Lue palkanlaskijamme Tiinan blogikirjoitus tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter