(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon asiantuntija
United Bankers Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Toimit esimiesten ensimmäisenä kontaktina palkanmaksuun ja työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä HR-päällikön, talousjohtajan ja maksuliikenteen kanssa. Palkkojen ja palkitsemisen asiantuntijana vaikutat suoraan henkilöstökäytänteiden toimivuuteen ja sisäisten asiakkaiden työtyytyväisyyteen. Palkanmaksun lisäksi pääset käyttämään osaamistasi konsultoivassa asiantuntijaroolissa ja hoitamaan työsuhde-etuuksia yhteistyökumppaneiden kanssa. Raportoit ja tuotat palkka-asiantuntijan näkökulmasta tietoja henkilöstökuluista ja investoinneista johdolle, HR:lle ja taloushallinnolle.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennan ja työsuhdeasioiden parissa. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja tuet toimivilla ratkaisuilla liiketoiminnan tarpeita. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, tarkka ja halukas luomaan parhaita käytänteitä. Työlainsäädännön ja verotuksen tuntemuksen lisäksi työssä tarvitaan aktiivista työotetta sekä kykyä ottaa haltuun erilaisia ohjelmia ja järjestelmiä. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme vakituisen työpaikan kasvavassa organisaatiossa aivan Helsingin keskustassa, huippukollegat sekä mahdollisuuden organisoida työtäsi joustavasti.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 29.4.2018 mennessä osoitteeseen rekry@unitedbankers.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö Riina Hamrén keskiviikkona 18.4. klo 10 - 11 sekä perjantaina 20.4. klo 13 - 14 puhelimitse 09 2538 0343.