(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan harjoittelija
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Aditron Espoon toimipisteeseen

PALKANLASKENNAN HARJOITTELIJAA

Työtehtäviisi kuuluvat palkanlaskennan avustavat tehtävät kuten palkkatapahtumien tallennus palkkajärjestelmään ja muut palkka-ajon valmistelevat tehtävät sekä kelahakemukset.

Harjoittelijalta odotamme:

 - yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja
- kaupallisia/liiketoiminnallisia opintoja
- kiinnostusta numerotyöskentelyyn

Etsimämme henkilö on tarkka ja motivoitunut uusien tehtävien opetteluun sekä omaa positiivisen asenteen. Palkanlaskennan harjoittelijan työsuhde on määräaikainen ajalla 1.5.-31.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Maasalo, puh. 040 3541569, merja.maasalo@aditro.com

Jätä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://aditro.com/fi/avoimet-tyopaikat/ viimeistään 5.5.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.                                                                                                                                          
 

 

 

 

 

 

 

 

Aditro on yksi johtavista talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa. Työllistämme yli 700 ammattilaista, jotka tukevat yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Ihmiset ovat Aditro menestyksen tae. Me haluamme pitää huolta siitä, että heidän ammatillinen osaamisensa kehittyy asiakkaittemme tarpeiden mukaan ja että he ovat tyytyväisiä Aditroon työnantajana, oli kysymys sitten henkilöstöeduista, työympäristöstä, uramahdollisuuksista tai osaamisen kehittämisestä. Me voimme tarjota työntekijöillemme hyvin monenlaisia mahdollisuuksia HR- ja taloushallinnon liiketoiminta-alalla pelikenttänä Pohjoismaat ja Viro. Työnantajana Aditro toimii arvojensa mukaisesti, joita ovat Leading, Committed sekä People Centric.