(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan harjoittelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme palkallista työharjoittelijaa Baronalle Tikkurilan toimipisteeseen erityisesti Teollisuus-toimialan palkanlaskentaan. Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kaupallisen alan merkonomi- tai tradenomiopiskelijalle.

Harjoittelijana pääset perehtymään laaja-alaisesti palkanlaskennan eri työtehtäviin alan rautaisten ammattilaisten kanssa. Tarkempi työnkuva muotoutuu kykyjesi, toiveidesi ja harjoittelujakson pituuden mukaan. Työtehtäviin voivat kuulua erilaiset palkanlaskennan avustavat tehtävät kuten verokorttien talletus ja postitus työsuhteen päättyessä, palkkatodistusten teko, työtodistusten laadinta, ilmoitusten ja hakemusten teko vakuutusyhtiöön sekä Kelaan, palkanlaskenta ja laskutus sekä työntekijöiden tiedusteluihin vastaaminen.

Etsimämme henkilö on tarkka, huolellinen, oma-aloitteinen ja huumorintajuinen sekä omaa positiivisen asenteen työntekoa kohtaan. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä ja aitoa halua oppia.

Tarjoamme sinulle palkallisen harjoittelun lisäksi erinomaisen tilaisuuden päästä perehtymään palkanlaskennan tehtäviin ja erilaisiin työehtosopimuksiin sekä niiden tulkintaan henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä. Pääset työskentelemään rennossa, huumorintajuisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Harjoittelusi jälkeen sinulla on mahdollisuus tehdä opinnäytetyö Baronalle sekä työllistyä määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti riippuen opinnoistasi.

Harjoittelu alkaa joustavasti loka-marraskuun aikana, mutta laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä pyrimme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Alla vielä muutamia kommentteja meillä aiemmin harjoittelussa olleilta opiskelijoilta:

Pääsin tekemään töitä rennossa, nuorekkaassa ja kannustavassa työyhteisössä. Työtehtävät olivat monipuolisia ja kehittyessäni sain koko ajan lisää vastuuta. Sain tehdä samoja tehtäviä kuin muutkin kollegani ja minut otettiin heti mukaan porukkaan. Harjoitteluni jälkeen työllistyinkin Barona Logistiikan rekrytointiin. -Elina, Barona

Ollut mielenkiintoista päästä tutustumaan suuren yrityksen taloushallintoon ja sen toimintaan sekä päästä sisälle ostoreskontran toimintatapoihin ja siihen, miten koko homma pyörii. Olen saanut hyvää työkokemusta omalta alalta sekä mahdollisuuden tehdä mielenkiintoinen opinnäytetyö Baronalle. Lisäksi olen saanut tehdä töitä rennossa ja vapaassa ilmapiirissä hyvän työporukan kanssa. -Ville, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Ilmapiiristä: Baronalla pääsi osaksi todella mukavaa työporukkaa ja nauttimaan hyvästä työilmapiiristä. Itse harjoittelusta: Koko harjoittelun ajan käytiin säännöllisesti läpi työtilannetta ja pohdittiin jatkoa, jolloin itse pääsi vaikuttamaan harjoittelun rakentumiseen. Harjoittelun ajan annettiin mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn, mutta tuki oli lähellä aina tarvittaessa. -Siiri, Haaga-Helia