(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan harjoittelija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018
Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Meillä on myös laaja valikoima lasten ja perheiden palveluita, joita tuotamme kuntien tarpeisiin. Asiakkaidemme hoidon tukena tarjoamme lääkäripalveluja. Meillä on 6000 asukaspaikkaa ympäri Suomea ja olemme 200 kunnan yhteistyökumppani. Työllistämme n. 5 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 213 miljoonaa euroa.

Haemme nyt palkkahallinnon tiimiimme PALKANLASKENNAN HARJOITTELIJAA. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 3-6 kk. Harjoittelu on palkaton ja sopii esimerkiksi merkonomi- tai tradenomiopiskelijalle. Harjoittelujakson jälkeen myös kesätyö on mahdollinen.

Tehtävä sisältää:
- avustamista palkanlaskennan eri prosesseissa
- tilastojen ja taulukoiden koostamista exceltaiturille
- monipuolisia toimistotehtäviä, kuten arkistointiin ja postinkäsittelyyn liittyviä tehtäviä

Pääset harjoittelun aikana tutustumaan voimakkaasti kasvavan ja kehittyvän yrityksen palkanlaskennan kokonaisuuteen.

Odotamme sinulta mielenkiintoa ja halua oppia palkanlaskennan tehtäviä käytännön tasolla sekä avointa ja joustavaa asennetta. Toivomme reipasta ja oma-aloitteista asennetta työn tekemiseen ja ettet pelästy manuaalisiakaan työvaiheita.

Otamme mielellämme vastaan myös tuoreita näkemyksiä ja haluammekin viedä Esperin palkanlaskennan uudelle sähköiselle tasolle.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja harjoittelusta antaa Payroll Manager Piia Husu, piia.husu@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 15.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.