(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan esimies
Hyvinkään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Hyvinkään kaupungin henkilöstöpalvelut hakee vakituiseen työsuhteeseen
 
Palkanlaskennan esimiestä
 
Haemme nyt tehokkaaseen HR- tiimiimme innostunutta ja kehittämishaluista palkanlaskennan esimiestä.

Työssäsi vastaat kaupungin palkanlaskennan prosessien toimivuudesta ja kehittämisestä sekä palkanmaksatuksen ja sen sujuvuuden käytännön toimenpiteistä. Tuotat palkanlaskentaan liittyviä asiantuntijapalveluita asiakaslähtöisesti, oikea-aikaisesti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti yhdessä palkkasihteereiden kanssa.
 
Hallitset kunta-alan työehtosopimukset, viranomaisilmoitukset, työlainsäädännön sekä palkanlaskennan kokonaisuuden ja pystyt tarvittaessa sijaistamaan palkkasihteereitä. Tulorekisteri-ilmoitukset ja palkkojen täsmäytykset kirjanpitoon ovat sinulle tuttuja asioita.

Sinulla on innostusta kehittää yhdessä järjestelmäasiantuntijamme kanssa palkanlaskentajärjestelmää sekä eri hr-järjestelmiä huomioiden robotiikan ja digitalisaation tuomat hyödyt. Käytössämme on tällä hetkellä: CGI -palkat (Prima), CGI HR -kokonaisuus, CGI HR Populus matkanhallintajärjestelmä, CGI HR Titania työajanhallintajärjestelmä ja Stanley Securityn Timecon työajanseurantaohjelmisto. 

Kuulut HR-johtoryhmään, jossa kehitämme yhdessä HR-palvelujamme ja edistämme henkilöstökokemusta. Tuotat laadukkaasti erilaisia raportteja ja henkilöstötietoa hr-linjausten ja päätöksenteon tueksi. Hyvillä kirjallisilla taidoillasi kykenet laatimaan ja päivittämään erilaisia ohjeita yhteistyössä HR-johtoryhmän kanssa. 
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai laaja-alainen työkokemus vaaditusta tehtäväkentästä. Tehtävässä tarvitaan hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. 
 
Edellytämme sinulta kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä, kokemusta palkanlaskenta kokonaisuuden kehittämisestä sekä valmiutta tehdä ja kehittää itsenäisesti omaa vastuualuetta. Sinulla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne ja saat asioita aikaiseksi. Olet pitkäjänteinen toiminnan kehittäjä ja tiimipelaaja. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän kaupungin henkilöstöpalveluissa Hyvinkään modernissa kaupungintalossa. 

Tule rohkeasti mukaan HR-tiimimme kehittämään ja uudistamaan HR-palvelujamme!

Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi Kuntarekry –järjestelmän (työavain 307500) kautta viimeistään 28.8.2020 klo 12 mennessä. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Sari Kuittinen-Tihilä sähköpostitse sari.kuittinen-tihila@hyvinkaa.fi, merkitse sähköpostin otsikoksi ”Palkanlaskennan esimies”.