(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan asiantuntija/projektipäällikkö
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme ulkoistuspalveluihin Espoon toimipisteeseen

Palkanlaskennan asiantuntijaa/projektipäällikköä

Haemme Aditron ulkoistuspalveluyksikköön henkilöä toimimaan palkanlaskennan asiantuntijana/projektipäällikkönä ulkoistusprojekteissamme. Yksikkömme vastaa ulkoistettujen palkka- ja henkilöstöhallintopalveluiden tuottamisesta suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Aditrossa tehtäväsi koostuu sekä asiakastyöstä että Aditron palveluorganisaation tukemisesta Aditro Personec W palkkajärjestelmän käyttöön ja palkanlaskentaan liittyvissä asioissa.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • vankkaa palkkahallinnon osaamista sekä palkanlaskennan substanssin, että palkka- ja HR-järjestelmien käytön ja käyttöönottojen osalta
  • halua ja kykyä toimia erilaisissa asiakastilanteissa sekä kykyä konsultatiiviseen lähestymistapaan niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden kanssa
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta tai/ja kokemusta (esimerkiksi KTM, FM tai tradenomi)
  • kokemusta ja/tai kiinnostusta kouluttamiseen
  • hyviä asiakaspalvelutaitoja
  • tiimityöskentelytaitoja
  • yhteistyökykyä
  • Personec W osaaminen luetaan eduksi

Toimintatavoiltasi olet aktiivinen ja positiivinen aikaansaaja. Työskentelet tarkasti myös paineen alaisena sujuvasti suomeksi tai tarvittaessa myös englanniksi. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://aditro.com/fi/avoimet-tyopaikat/ viimeistään 23.1.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Jos kiinnostuit, lisätietoja tehtävästä antaa Eila Siikström puh. 0400 421036, eila.siikstrom@aditro.com

Aditro tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän palveluliiketoiminnan parissa alan johtavalla ohjelmisto-, ratkaisu- ja palveluntarjoajalla. Pääset näköalapaikalle nopeasti kehittyvään ympäristöön hyödyntämään uusimpia työkalujen mahdollisuuksia sekä rakentamaan entistä parempia palveluita asiakkaillemme. Työkavereinasi sinulla alan huippuosaajien lisäksi mm. väsymätön ohjelmistorobotti Bobo. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja varmistaa paikkasi kehityksen kärjessä.