Palkanlaskennan asiantuntija
Visma Solutions Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Etsimme rohkeaa ja ratkaisukeskeistä tiimipelaajaa mukaan 4-henkiseen palkanlaskennan asiantuntijatiimiimme Application Specialist -rooliin. 

Palkanlaskennan ohjelmistoasiantuntijana autat Netvisor-asiakkaita palkanlaskentaan liittyvissä haasteissa. Hyödynnät ammattitaitoasi tuottamalla asiakkaille konsultoivaa apua heidän kysymyksiinsä erilaisissa ongelmatilanteissa. Tämän lisäksi toimit asiantuntijaroolissa sisäisesti yli tiimirajojen.

Mitä odotamme?

Sinulla on jo mahdollisesti aikaisempaa osaamista palkanlaskennasta. Kykenet soveltamaan uutta tietoa palkanlaskennan muuttuvalla kentällä asiakkaita varten ja ohjelmiston käytön helpottamiseksi. Tärkeintä on halu oppia ja omaksua uusia asioita. Olet valmis kehittymään nopeasti palkanlaskennan huippuasiantuntijaksi. 

Olet itseohjautuva tiimipelaaja, jonka positiivinen ote siivittää sinut läpi haastavimmistakin tilanteista. Olet parhaimmillasi, kun pääset hyödyntämään ammattitaitoasi ja tarjoamaan parhaita ratkaisuja asiakkaiden työpäivien tueksi. Haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja uskallat myös epäonnistua kokeillessasi uutta. Nautit haasteista ja otat ilon irti päivittäisistä onnistumisista yhdessä tiimisi kanssa. 

Arvostamme aiempaa kokemusta jostakin palkanlaskentajärjelmästä, mutta tärkeämpää on kiinnostus teknologiaa kohtaan sekä halua kehittyä loistavaksi ohjelmistoasiantuntijaksi.


Mitä tarjoamme?
 

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Me haluamme saada työntekijämme loistamaan.

Työsuhde on vakituinen ja työpisteesi voi sijaita Lappeenrannassa tai Helsingissä, mutta luonnollisesti etätyöskentelykin on mahdollista. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 24.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader, Netvisor Customer Care, Lauri Piironen, sähköpostilla lauri.piironen@visma.com ja arkisin puh. 0400 909 352. Voit myös tiedustella työstä tulevalta työkaveriltasi Application Specialist, Aleksi Karppanen, puh. arkisin 050 340 3263


Ota yhteyttä:

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509011
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta