(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan asiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Haemme Helsinkiin Töölöön henkilöstöpalveluihin palkanlaskennan asiantuntijaa vakinaiseen tehtävään.

Vastuullasi on palkanlaskennan päivittäisten tehtävien tukeminen, toiminnan suunnittelu ja prosessien kehittäminen. Tilanteiden muuttuessa laadit järjestelmään liittyviä ohjeita, koulutat henkilöstöä ja osallistut järjestelmän testaamiseen. Lisäksi huolehdit palkka-ajoista, raportoit viranomaisille sekä teet palkkoihin liittyviä kustannuslaskelmia ja muita palkanmaksuun liittyviä asiantuntijatehtäviä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet palveluhenkinen ja toimit sujuvasti yhteistyössä sekä ryhmän muiden asiantuntijoiden että oman talon it-yhteistyökumppaneiden kanssa. Tartut asioihin ja tehtäviin reippaalla otteella. Tunnet työsopimusasioihin, palkanlaskentaan ja maksatukseen liittyvän lainsäädännön. Kelassa käytämme laajasti hr-prosessien tukena SAP-järjestelmää, joten SAP-Payroll –järjestelmän tuntemus ja käyttökokemus on tehtävässä välttämätöntä.

Meillä henkilöstöpalveluissa toiminnan kulmakivenä on prosessien kehittäminen asiakaslähtöisesti ja nykyteknologian hyödyntäminen prosessien sujuvoittamisessa, johon toivomme myös sinun innostuvan.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn kehittämisorientoituneessa organisaatiossa henkilöstöpalveluiden parissa. Kela tarjoaa henkilöstölleen hyvät henkilökuntaedut ja joustavat työajat. Kerro hakemuksessa palkkatoiveesi.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Elisa Mäkinen, puh. 040 187 6987:

  • keskiviikkona 26.6., tiistaina 2.7. ja tiistaina 9.7. klo 9-10
  • maanantaina 15.7. ja keskiviikkona 17.7. klo 10-11
  • torstaina 18.7. ja perjantaina 19.7. klo 12-14

Hae tehtävää 21.7.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.