(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan asiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

TULE TEKEMÄÄN MAAILMAN PARASTA KAUPUNKIENERGIAA!   

Helen on palkittu useampaan otteeseen maailman tehokkaimpana kaupunkienergian tuottajana. Haluamme kehittyä yhdessä palvellaksemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi etsimme sinua   

   

PALKANLASKENNAN ASIANTUNTIJA   

   

Palkka- ja työsuhdepalveluiden tiimissämme on paikka auki sinulle, joka haluat tehdä  työntekijöidemme palkanlaskentaa sekä viihdyt roolissa, jossa pääset neuvomaan esimiehiä ja työntekijöitä palkka- ja työsuhdeasioissa. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä työajanhallintajärjestelmän pääkäyttäjän rooliin ja saada myös muita vastuualueita hoidettavaksesi organisaatiomme kehittyessä voimakkaasti. Kokemus työvuorosuunnittelusta, vuorohenkilöstön (kolmivuorotyö) palkanlaskennan tehtävistä ja työajan hallintajärjestelmistä auttaisi sinua menestymään vielä paremmin tiimissämme.    

   

Työnkuva on varsin vastuullinen. Tukenasi on lämminhenkinen ja vuorovaikutteinen asiantuntijatiimimme, jossa tuemme toisiamme paineenkin alla. Etsimme samanhenkistä osaajaa, joka auttaa meitä saavuttamaan yhdessä tavoitteemme ja kehittämään toimintatapojamme edelleen. Työtehtävien hoidossa eduksesi on järjestelmällisyys ja kyky joustaa tarvittaessa. Kehittyvässä organisaatiossamme on myös hyvä omaksua helposti uudet käyttöönotettavat tietojärjestelmät.  

   

Sovellamme Sähköalan TES – Energia – ICT – Verkosto, sekä Energiateollisuuden toimihenkilö -ja ylempien toimihenkilöiden työehtosopimuksia. Käytämme muun muassa seuraavia järjestelmiä: Populus, Tiima ja Flexim. 


Lisätietoja tehtävästä ja eduistamme voit kysyä palkkahallinnon esimieheltä Jarmo Hyytiäiseltä (050 3585862). Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 13.5. klo 14-15 ja pe 17.5. klo 13-15.   

   

Haethan tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ti 28.5.2019. Työsuhde solmitaan sopivan henkilön löydyttyä. Arvostamme, jos jätät video-cv:n osaksi hakemustasi.