Palkanlaskennan asiantuntija
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Houkuttelevatko uudet haasteet palkanlaskennan asiantuntijana? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Haluatko osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa työtäsi oikeasti arvostetaan?

Haemme nyt Helsinkiin ja Jyväskylään useampia

Palkanlaskennan asiantuntijoita

Työssäsi pääset tekemään monipuolisia tehtäviä palkkahallinnon parissa sekä osallistumaan asiakkaiden palkanlaskentaprosessien ja käytäntöjen luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. Palkanlaskennan asiantuntijana arkesi koostuu nimettyjen asiakasyritysten palkanlaskennasta, raportoinnista ja asiakkaiden tukemisesta ja neuvonnasta koko työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa.

Miksi Azetsille?

Pääset kehittämään monipuolisesti ammatillista osaamistasi kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme. Joukostamme löydät mukavat ja ammattitaitoiset lähiesimiehet ja työkaverit, jotka auttavat ja tukevat toinen toisiaan. Työskentelyn sujuvuuden takaavat modernit työvälineet ja -järjestelmät. Paketin täydentävät hyvät henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto sekä lounas-, liikunta-, ja kulttuurietu. Toimistomme sijaitsee Helsingissä parhaalla paikalla rautatieaseman kupeessa ja Jyväskylässä löydät meidät hyvien yhteyksien päästä Ylistönmäen Ohjelmakaarelta.

Mitä etsimme?

Etsimme joukkoomme osaajia, joilta löytyy jo muutaman vuoden verran kokemusta palkanlaskennasta. Tunnet eri työehtosopimuksia, olet käyttänyt palkanlaskentajärjestelmiä ja olet kenties osallistunut palkka- ja HR-prosessien kehittämiseen. Toivomme myös, että olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja huolellinen tekijä, jolle laadukas lopputulos on tärkeää aikataulupaineista tai useista samanaikaisista tehtävistä huolimatta. Englanninkielen taito on etu, mutta ei välttämätöntä.

Paikat ovat ensisijaisesti vakituisia ja kokoaikaisia. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Hae nyt!

Jos haluat tietää vielä lisää meistä ja tehtävästä, olethan yhteydessä:

Helsinki: Herkko Valkama puh. 040 7054848

Jyväskylä: Henri Paavola puh. 044 4565497

Jos sen sijaan vakuutuit heti, laita meille hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä 24.2.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227760
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä