(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan asiantuntija
Paikallispankkien PP-Laskenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme nyt Espoon Leppävaaraan sinua

Palkanlaskennan asiantuntija

Toimit osana palkanlaskentatiimiämme ja hoidat itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkaidemme palkanlaskentaa ja siihen liittyviä viranomaisilmoituksia. Olet kiinnostunut asiakkaistamme ja heidän toiminnastaan ja olet mukana tuottamassa myönteistä asiakaskokemusta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kaupallinen koulutus sekä useamman vuoden kokemus palkanlaskennan tehtävistä. Mepco-palkanlaskentajärjestelmän tuntemus on eduksi. Työssäsi olet itsenäinen ja joustava sekä pidät vastuullisesta, asiakaslähtöisestä työstä. Saat asiat sujumaan järjestelmällisesti ja tarkasti muuttuvissakin tilanteissa. Olet innokas oppimaan uutta ja laadukas työn jälki on sinulle kunnia-asia.

Paikallispankkien PP-laskennassa pääset työskentelemään finanssialan näköalapaikalla taloushallinnon palveluiden parissa. Työpaikassamme on hyvä henki, kotoisa työilmapiiri sekä säännölliset ja joustavat työajat.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Päivi Mattila puh. 050 3146 724. Tartu haasteeseen ja lähetä hakemuksesi otsikolla ”Hakemus / palkanlaskennan asiantuntija” osoitteeseen ppl.rekrytointi@samlink.fi viimeistään 23.9.2018.