(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan asiantuntija
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Innostutko palkka- ja HR-järjestelmistä? Tunnetko paloa prosessien kehittämiseen ja automatisointiin? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää, ja Suomessa meitä Azetslaisia on 16:lla eri paikkakunnalla. Tuemme yritysten kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja sekä konsultointipalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Haemme nyt Azetsin henkilöstö- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluihin Helsinkiin


palkanlaskennan asiantuntijaa projekti- ja pääkäyttäjätehtäviin


Tehtävässäsi toimit henkilöstö- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluiden järjestelmien pääkäyttäjänä (mm. palkkahallinto, asiakaspalvelu, asianhallinta/arkistointi) sekä projektitehtävissä. Koulutat, ohjeistat ja tuet asiakkaitamme ja omaa organisaatiotamme järjestelmien käytössä ja niihin liittyvien prosessien kehittämisessä. Sinulle on luontaista kehityskohteiden etsiminen ja ongelmanratkaisu.

Työssäsi tarvitset palkanlaskennan asiantuntemusta ja olet jossakin vaiheessa työuraasi toiminut palkanlaskijana. Pidät järjestelmien parissa työskentelemisestä ja sinulla on kokemusta projektien koordinoinnista. Olet asiakaspalveluhenkinen ja halukas toimimaan asiakastyössä. Hallitset suomen kielen lisäksi myös englannin ja/tai ruotsin ja sinulla on hankittuna tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kannattavassa ja vahvasti kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen ja hyvien työsuhde-etujen muodossa. Käytössäsi on modernit työvälineet ja Azetsin viihtyisät toimitilat keskeisellä paikalla rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja lukuisien lounasvaihtoehtojen äärellä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.azets.fi/ura/tyopaikat/, kuitenkin viimeistään 19.9.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Karjalainen pe 7.9. klo 9-10 (0400 939 018 tai anu.karjalainen@azets.com).