(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan asiantuntija
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018
Etsimme kasvavaan asiakaspalvelujoukkoomme palkanlaskennan ammattilaista opastamaan ja auttamaan asiakkaitamme järjestelmän käytössä. Meidän tiimissä päivään kuuluu haasteita, tiivistä yhteistyötä yli tiimirajojen sekä onnistumisia. Nautit muiden opastamisesta ja ohjeiden tuottamisesta. Sisäinen motivaatiosi ajaa sinut loistaviin suorituksiin. Johdat itseäsi ja tartut uusiin haasteisiin avoimin mielin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ymmärrystä palkanlaskennan erilaisista toimintamalleista sekä laskentatavoista. Tunnet palkanlaskennan prosessit ja kuukausittaiset velvoitteet hyvin. Ymmärrät lakien ja työehtosopimusten tuomat vaikutukset palkanlaskentakentässä. Kokemus eri palkanlaskentajärjestelmistä on plussaa, mutta sitäkin tärkeämpää on palava halu oppia uutta.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Lupaamme, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti unelmiasi. Meillä voit saavuttaa erinomaisia tuloksia ja haastaa itseäsi.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Toimi nopeasti, sillä palkkaamme palkanlaskennan asiantuntijan heti oikean henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 1.4.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager, Customer Care, Nanna Kokkola, nanna.kokkola@visma.com, puh. 050 462 7137.