(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan asiantuntija (Senior Payroll Specialist)
Intertrust (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen joukkoomme vahvistukseksi kokenutta mutta kehittymishaluista palkanlaskennan asiantuntijaa (Senior Payroll Specialist)

Aloitus: heti / Sopimuksen mukaan

Osaamistaustasi:

 1. Tehtävään soveltuva koulutus
 2. Olet jo osoittanut kykeneväsi laadukkaaseen palkanlaskentaan ja siihen liittyvään itsenäiseen päätöksentekoon.  Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus palkanlaskennasta.
 3. Relevantin lainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta sekä kokemusta palkka- ja henkilöstöhallinnan järjestelmistä.
 4. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi palkanlaskennan tehtävissä ja olemaan osaltasi rakentamassa ja kehittämässä Intertrust Groupin Suomen kasvutarinaa.
 5. Meidän juttumme on hyvä asiakaspalvelu. Ja se, että meitä aidosti kiinnostaa, mitä asiakkaan liiketoiminnalle kuuluu, ja kuinka voimme auttaa sen kehittämisessä. Odotamme sinulta samanlaista asennetta.
 6. Englannin ja suomen kielen taito on edellytys työlle, muiden kielten osaamisen katsomme eduksi.
 7. Huom! Arvostamme myös muita taitojasi ja osaamistasi. Siksi räätälöimme sinulle tarkemman työnkuvan niitä kunnioittaen – kunhan edellä mainitut kohdat ovat kunnossa.

Mitä me tarjoamme?

 • Dynaamisen ja kehittyvän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa.
 • Ison, globaalin talon työsuhde-edut, mutta pienen paikallisen tiimin hengen. Tällä hetkellä meitä on Suomessa kymmenen henkilöä. Lähimmät työkaverisi ovat täällä Suomessa, mutta teemme tiiminä tiiviisti yhteistyötä myös mm. muissa Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa sijaitsevien toimistojemme kanssa.
 • Mahdollisuuden työskennellä aidosti kansainvälisten asiakkaiden parissa ja olla rakentamassa ja kehittämässä Intertrust Groupin Suomen kasvutarinaa.
 • Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen, ja meillä on urapolkuja laidasta laitaan.

Voit tutustua meihin LindkedIn  -profiilien kautta:

 • Alli Seppänen:   https://www.linkedin.com/in/alli-sepp%C3%A4nen-5967672/
 • Noora Lintula: https://www.linkedin.com/in/nooralintula/
 • Sari Joutsen: https://www.linkedin.com/in/sari-joutsen-91780513/

 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytäthän hakemuksen viimeistään 30.9.2019 mennessä. Huomioithan, että täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Alli Seppänen, 045 2496 103, Noora Lintula, 040 060 5674, tai Sari Joutsen, 040 671 0052.