(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan asiantuntija - Jyväskylä, Oulu, Mikkeli, Pieksämäki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Etsimme asiakkaallemme palkanlaskennan asiantuntijaa tukemaan yritystä kasvutavoitteissa sekä vahvistamaan olemassa olevaa asiantuntijatiimiä.Toiveissa on, että työpisteesi sijoittuisi Jyväskylään, mutta sijainnistasi riippuen työskentely on mahdollista myös Oulusta tai Etelä-Savosta käsin(Mikkeli tai Pieksämäki).  Palkanlaskijana pääset vastaamaan asiakasyritysten palkanlaskennasta. Tehtäviisi kuuluvat kaikki palkanlaskennan rutiinitehtävät, jonka lisäksi neuvot ja autat asiakkaitasi palkanlaskentaan liittyvissä kiemuroissa. Asiakaspalvelun erinomaisuus on sinulle kunnia-asia, jonka lisäksi haluat kehittää palkanlaskennan tekemistä tehokkaaksi sujuvoittamaan sekä yrityksen että asiakkaiden arkea. Työssä menestymisessä eduksi on kokemus moniyritysympäristöstä sekä ohjelmistonäppäryys.

Mitä toivomme sinulta?

Koulutustaustaasi tärkeämpänä pidämme jo kerrytettyä osaamistasi palkanlaskennan monipuolisista tehtävistä. Työskentelet itsenäisellä otteella, mutta kuitenkin sujuvasti osana tiimiäsi. Arvostamme joustavuutta ja huumorintajua, näillä pärjäät tehtävässäsi mainiosti. Eduksesi katsomme Mepco -järjestelmän tuntemuksen ja PHT-tutkinnon tai vaihtoehtoisesti olet kiinnostunut tämän suorittamaan. 
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi esimerkiksi verkkokoulutusten avulla. Tukenasi on myös suuri joukko muita palkanlaskennan osaajia.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi