(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan ammattilainen
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Turun toimistoomme määräaikaiseen työsuhteeseen

Palkanlaskennan ammattilaista

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia palkkahallinnon tehtäviä kuten kuukausipalkkaisten työntekijöiden palkkojen laskeminen, palkkahallinnon raporttien ja tilastojen tekeminen sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille sekä erilaiset palkanlaskentaan liittyvät hakemukset, ansiotiedustelut ja todistukset. Myös palkanlaskentapuolen kirjanpidon avustavat tehtävät kuuluvat toimenkuvaasi.

Sinulla tulisi olla useamman vuoden kokemus palkanlaskennasta erityisesti toimihenkilökentällä. Odotamme sinulta myös vahvaa excelin käyttökokemusta ja taitoa tuottaa sekä hallinnoida erilaisia excelin raportteja. Kokemus ulkomaantyöhön liittyvistä viranomaisvaatimuksista ja käytännöistä on eduksi.

Tehtävä sopii organisointikykyiselle ja järjestelmälliselle henkilölle, joka pysyy aikatauluissa. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen ja koet uudet asiat positiivisina. Tehtävä tarjoaa monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi palkkahallinnollisissa tehtävissä osana kansainvälistä konsernia.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittää ammattitaitoasi.

Lähetä hakemuksesi 19.5. mennessä CV:n ja palkkatoiveen kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat. Etsimme palkanlaskennan ammattilaista noin vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa torstaina 9.5. kello 16-17 ja torstaina 16.5. kello 8-9:30 Marja Salenius-Ranki, puhelin 02 412 4407, sähköposti marja.salenius-ranki@elomatic.com.