(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskennan ammattilainen
Skaala Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Vahvistamme palkanlaskennan toimintojamme pääkonttorissamme Ylihärmässä (Kauhava) ja haemme päätoimista
 
PALKANLASKENNAN AMMATTILAISTA
                                      
Työssäsi hoidat tunti- ja kuukausipalkkojen laskentaa, palkanlaskentaan liittyviä sisäisiä ja ulkoisia raportointeja sekä konsernin matkalaskuprosesseja. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon esimiesten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta palkkahallinnon työtehtävistä. Sinulla on palkanlaskentaan liittyvän työelämän lainsäädännön tuntemusta ja näkemystä.
 

Olet positiivinen, itseohjautuva ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Viihdyt hyvin palkkahallinnon tehtävissä. Työskentelet suunnitelmallisesti, tarkasti ja itsenäisesti. Kehitämme prosessejamme aktiivisesti, minkä vuoksi arvostamme muutosvalmiutta ja kiinnostusta oman toiminnan kehittämiseen
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän palkka- ja henkilöstöhallinnon tiimissämme. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2018 mennessä.

Tulemme haastattelemaan hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään välittömästi sopivan tekijän löydyttyä, joten toimithan nopeasti.
Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Anssi Hietanen, puh. 050 376 0050.