Palautustarkastaja
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Etsimme rakennuskonealan kokonaisvaltaisia palveluita tuottavalle asiakkaallemme

PALAUTUSTARKASTAJAA

pienkone- ja nostinpuolen huollon tehtäviin. Työtehtävä on alkuun kokoaikainen 6-8 kk:n määräaikaisuus, mutta hyvälle tekijälle tarjolla on pidempi aikainen pesti. Työsuhteen keston pituus vahvistuu hakuprosessin aikana. Työtehtävässä sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta, mutta palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan. Työn aloitus on myös sovittavissa.

Tehtävässä vastaat vuokrakaluston vastaanottotarkastuksista sekä asiakaspalvelusta, mutta toimintakykysi ei lopu, jos eteen sattuukin tulemaan pieniä huolto- ja puhdistustöitä. Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa.

Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta (esim. sähkö/raskas kalusto/auto-ala/konetekniikka) sekä kokemusta erilaisten koneiden ja laitteiden kanssa toimimisesta. Tuntemus hydrauliikasta erottaa sinut muista hakijoista, mutta tehtävässä menestyy tekevällä työotteella, oma-aloitteisuudella ja sopeutumalla vaihteleviin tilanteisiin. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuus- sekä tulityökorttia.

Tehtävä vaatii erinomaista paineensietokykyä ja hyvää fyysistä kuntoa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin tilanteissa ja sopeudut vaihtelevaan tekemiseen. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa niin vaadittaessa tarttua itsenäisestikin työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä.

Jos haluat päästä osaksi tätä aivan loistavaa työyhteisöä ja asenteesi on samanlaista positiivista tekemisen sykettä täynnä, jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 29.11.2020 sivujemme www.adecco.fi kautta. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399763
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Räisänen (sanna.raisanen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Oulu