(Poistunut julkaisusta)

Palautekäsittelijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Oletko ihmisläheinen persoona ja nautitko muiden ihmisten auttamisesta? Entä onko media-ala lähellä sydäntäsi ja onko etsinnässä uusi työ syksylle? Voit olla etsimämme henkilö!

Haemme Helsingin Pasilaan PALAUTEKÄSITTELIJÖITÄ aamuvuoroon.

Työ on media-alan asiakaspalvelua pääasiassa puhelimitse sekä mahdollisesti myös sähköpostitse ja chatissa. Tehtävä sisältää asiakaspalautteiden käsittelyä sekä reklamaatioiden vastaanottamista. Työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 6.30–11.00 sekä viikonloppuisin 7-11 välillä ja työtunteja kertyy viikossa 20-25 tuntia.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja aitoa kiinnostusta auttaa asiakkaita erilaisissa tilanteissa. Toivomme, että viestit luontevasti sekä kirjallisesti että suullisesti ja vakuutat asiakkaat iloisuudellasi ja palvelutaidoillasi. Olet tottunut kohtaamaan erilaisia vuorovaikutustilanteita ja nautit ongelmanratkaisusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn media-alalta. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja taustallesi mukavan tiimin tuen. Tehtävässä saat jatkuvaa valmennusta ja pääset kehittämään osaamistasi asiakaspalvelun ja media-alan saralla. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa ja kyseessä on määräaikaisuus vuoden 2019 loppuun saakka. Tehtävässä on mahdollisuus myös jatkoon maaliskuun 2020 loppuun jatkuvassa tallennusprojektissa.

Olisiko tämä uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme sinusta mieluusti lisää! Täytä hakemuksesi viimeistään 1.8.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.