(Poistunut julkaisusta)

Pakkauslinjaoperaattori
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää Orion Oyj:lle lääketeollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin päivävuoroon Kuopioon.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Kuopioon uutta työntekijää perehdytettäväksi lääketeollisuuden tuotantotyöntekijöiksi päivävuoroon (edellytämme hakijalta valmiutta työskennellä 2-vuorossa). Töiden arvioitu aloitus tapahtuu lokakuussa ja työsuhde on määräaikainen 12/2021 loppuun asti. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Orionin välillä.

Työskentelet pakkauslinjan operaattorina, jossa sinun kuuluu ymmärtää linjan toimintaa ja osaat tehdä linjalle asennuksia ja säätöjä, joten tekninen taitavuus katsotaan eduksi. Työtehtäviä ovat esimerkiksi täyttö- ja pakkaustyöt tuotanto-ohjelman mukaisesti, tuotevaihdot, laitteiden ja tilojen puhdistukset sekä työvaiheiden huolellinen dokumentointi. Töitä tehdään suurelta osin puhdastiloissa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.