Pakkauslinjan operaattori Orion Oyj Turku
Orion Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa pakkauslinjan operaattoria Orion Oyj:lle lääketeollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin 2-vuorotyöhön Turkuun.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Turkuun uutta työntekijää perehdytettäväksi lääketeollisuuden tuotantotyöntekijäksi keskeytyvään 2-vuorotyöhön. Työsuhde on aluksi määräaikainen 30.04.2022 asti, koska kysynnän kasvu on vakiintumatonta.

Työskentelet pakkauslinjan operaattorina, jossa sinun kuuluu ymmärtää linjan toimintaa ja osaat havainnoida jos linja toimii poikkeavasti, joten tekninen näkemys katsotaan eduksi. Töitä tehdään suurelta osin puhtausluokitelluissa tiloissa ja sen myötä työnantajan tarjoamassa työvaatetuksessa ja suojaimia käyttäen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Työsuhteessa noudatetaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot