(Poistunut julkaisusta)

Pakkauslaitteiden myyntipäällikkö
Mosca UK

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Mosca UK on saksalaisen Mosca GmbH:n menestyvä ja kannattava tytäryhtiö. Mosca UK:n palveluksessa on 33 työntekijää kahdessa eri maassa. Mosca UK:n liikevaihto on 6 m£ (6,75 m€) ja viimeiset 14 peräkkäistä tilikautta toiminta on ollut voitollista. Pohjoismaat tulevat olemaan seuraavat 3-5 vuotta painopistealueena, kun Mosca UK ottaa vastuulleen Mosca groupin Pohjois-Euroopan toiminnot. Pakkauslaitteidemme päämarkkinat ovat: kala-, metsä- ja lääketeollisuus, verkkokaupat ja jakelu.

Mosca UK hakee palvelukseensa myyntipäällikköä vastaamaan Moscan laitteiden myynnistä Suomessa sekä tukemaan jälleenmyyjiä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Islannissa. 

Toivomme sinulta:
Olet itsenäiseen työhön pystyvä, vastuullinen, asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Ymmärrät teknisen myynnin erityispiirteet, osaat organisoida omat työsi sekä auttaa kollegoita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. 

Yhteistyössä Suomessa olevan huoltohenkilön ja Englannissa olevan asiakaspalveluvastaavan (molemmat ko henkilöt puhuvat suomea ja ruotsia) tehtävänäsi on kasvattaa Moscan myyntiä tavoitteena voitollisuus kolmen vuoden kuluessa. Raportoit työstäsi Englantiin Mosca UK:n myyntijohtajalle. Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee pystyä omaksumaan syvällisesti laitteidemme teknologia (mekaaniikka ja sähkötekniikka) onnistuaksesi koneinvestointien teknisessä myynnissä laajalle kirjolle teollisuudenaloja. Toimipiste sijaitsee Vantaalla, mutta työalueena on koko Suomi ja osittain muut pohjoismaat.

Kielitaito vaatimuksena on Suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen taito. Pohjoismaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjolla on vakituinen työ kilpailukykyisin eduin.  Sinulle annetaan tehtävään kattava perehdytys ja saat myös osaavan tiimin tuen ja sinulla on käytössäsi hyvät työkalut. 

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi rekrytointikumppanimme Badenoch&Clark nettisivujen www.badenochandclark.fi kautta ja liitä mukaan cv:si. Hakuaika päättyy viimeistään 12.6.2018. Haethan tehtävään pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Petri Peltoniemi p.  0500 840 912.