Pakkauskoneenkäyttäjä
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Pakkauskoneenkäyttäjä

Kotimainen arvostettu ja pitkäikäinen elintarvikealan asiakkaamme etsii kasvavaan tiimiinsä kahta reipasta ja tekeväistä tekijää tuotantoon Pakkauskoneenkäyttäjäksi. Työ on luonteeltaan vakituinen ja työtilat sekä laitteet ovat modernit, tehokkaat ja uudet.

Työtehtävät

Kuulut tuotantotiimiin ja päätyösi on laaja-alainen pakkauskoneen käyttö, pienimuotoinen huolto sekä siihen liittyvien vika- ja häiriötilanteiden päivittäinen raportointi. Teet aktiivista tiimityötä muiden osastojen kanssa (kuten osto, tuotekehitys, varasto ja myynti). Pääset myös mukaan tuotannon suunnitteluun ja tehostamiseen ja raportoit työssäsi tuotantopäällikölle.

Työskentely tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa klo 7:30-15:30 sekä 15:30-22:30 välillä. 

Edellytykset

Edellytämme aiempaa kokemusta tuotantoympäristöstä ja pakkauskoneiden käytöstä sekä esim. konepuolen ammattikoulututkintoa. 

Tehtävä sopii sinulle, mikäli tykkäät tehdä töitä vaihtelevassa työtahdissa vuorotyössä sekä tiimissä, tykkäät osallistua työsi kehittämiseen ja olet sinut tietotekniikan kanssa. Toivoisimme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja pärjäät kohtuullisesti myös englanniksi.

Ennen kaikkea arvostamme positiivista ja energistä sekä ennakkoluulotonta ja tarmokasta asennettasi ja joustavaa suhtautumista tilanteisiin, näin sulaudut parhaiten olemassa olevaan tiimiin.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin viihtyisät ja uudet toimitilat, erittäin mukavan tiimin ja mahdollisuuden kartoittaa omaa ammattitaitoasi.

Nordqvist Oy

Huolimatta siitä, ettei meitä suomalaisia varsinaisesti pidetä teen suurkuluttajina, olemme me juoneet tätä virkistävää ja herkullista juomaa jo vuosikymmeniä. Tee on lämmittänyt meitä kylminä talvipäivinä ja sekä virkistänyt että raikastanut oloamme kesähelteillä.

Me Nordqvistilla haluamme tehdä jokaisesta teehetkestä todellisen elämyksen. Tätä periaatetta olemme suomalaisena perheyrityksenä toteuttaneet jo vuodesta 1979 lähtien. Uskomme laadukkaaseen teehen ja kauniisiin pakkauksiin. Ensisijaisesti teen pitää kuitenkin maistua hyvältä. Nämä arvot toteutamme ostamalla teen, rooiboksen sekä teesekoituksiamme kaunistavat kukat, hedelmät ja marjat tarkoin valituilta tuottajilta. Huolehdimme myös tuotteidemme laadusta, vastuullisuudesta ja turvallisuudesta. Haluamme, että sinä voit nauttia teetä hyvällä ja huolettomalla mielellä.

Nordqvistin Nurmijärvellä sijaitseva teetalo ja siellä työskentelevät ihmiset haluavat tehdä joka päivä parhaansa hyvän teen vuoksi. Jokainen työvaihe, aina tuotekehittelyä, maustamista, tarkastusta ja pakkausta myöden suoritetaan intohimolla. Tee ei ole meille vain myymämme tuote, se on osa elämäämme. Haluamme, että tee tuottaa hyvää mieltä ja lämpöä juuri sinulle.

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien. 

Siirry yrityksen kotisivuille

Lisätiedot

HUOM! Haku tapahtuu sisaryhtiömme Poolian sivujen kautta eli jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti tästä linkistä: https://www.poolia.fi/pakkauskoneenkayttaja-nurmijarvi-3865719/ sillä hakuprosessi käynnistetään heti!

Yhteyshenkilöt

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358207290839

Neea Turunen
neea@poolia.fi
020 7290 843

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot