Pakkauskoneenkäyttäjä
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien. Haemme nyt asiakkaamme kasvun myötä kahta tarkkaa ja toimeliasta Pakkauskoneenkäyttäjää. 

Kyseessä on vakituinen työsuhde asiakkaamme raikkaissa, uusissa tiloissa Nurmijärvellä. Työt alkavat pikaisesti, heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Työtehtävät

Kuulut tuotantotiimiin ja päätyösi on laaja-alainen pakkauskoneen käyttö, pienimuotoinen huolto sekä siihen liittyvien vika- ja häiriötilanteiden päivittäinen raportointi. Teet aktiivista tiimityötä muiden osastojen kanssa (kuten osto, tuotekehitys, varasto ja myynti). Pääset myös mukaan tuotannon suunnitteluun ja tehostamiseen ja raportoit työssäsi tuotantopäällikölle.

Työskentely tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa klo 7:30-15:30 sekä 15:30-22:30 välillä. 

Edellytykset

Edellytämme aiempaa kokemusta tuotantoympäristöstä ja pakkauskoneiden käytöstä sekä esim. konepuolen ammattikoulututkintoa. 

Tehtävä sopii sinulle mikäli tykkäät tehdä töitä vaihtelevassa työtahdissa vuorotyössä sekä tiimissä, tykkäät osallistua työsi kehittämiseen ja olet sinut tietotekniikan kanssa. Toivoisimme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja pärjäät kohtuullisesti myös englanniksi.

Ennen kaikkea arvostamme positiivista ja energistä sekä ennakkoluulotonta ja tarmokasta asennettasi ja joustavaa suhtautumista tilanteisiin, näin sulaudut parhaiten olemassa olevaan tiimiin.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin viihtyisät ja uudet toimitilat, erittäin mukavan tiimin ja mahdollisuuden kartoittaa omaa ammattitaitoasi.

Lisätietoja 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Sigrid Puhilas-Ikonen (sigrid@poolia.fi & 020 7290 839) ja Neea Turunen (neea@poolia.fi & 020 7290 843).

Nordqvist Oy

Huolimatta siitä, ettei meitä suomalaisia varsinaisesti pidetä teen suurkuluttajina, olemme me juoneet tätä virkistävää ja herkullista juomaa jo vuosikymmeniä. Tee on lämmittänyt meitä kylminä talvipäivinä ja sekä virkistänyt että raikastanut oloamme kesähelteillä.

Me Nordqvistilla haluamme tehdä jokaisesta teehetkestä todellisen elämyksen. Tätä periaatetta olemme suomalaisena perheyrityksenä toteuttaneet jo vuodesta 1979 lähtien. Uskomme laadukkaaseen teehen ja kauniisiin pakkauksiin. Ensisijaisesti teen pitää kuitenkin maistua hyvältä. Nämä arvot toteutamme ostamalla teen, rooiboksen sekä teesekoituksiamme kaunistavat kukat, hedelmät ja marjat tarkoin valituilta tuottajilta. Huolehdimme myös tuotteidemme laadusta, vastuullisuudesta ja turvallisuudesta. Haluamme, että sinä voit nauttia teetä hyvällä ja huolettomalla mielellä.

Nordqvistin Nurmijärvellä sijaitseva teetalo ja siellä työskentelevät ihmiset haluavat tehdä joka päivä parhaansa hyvän teen vuoksi. Jokainen työvaihe, aina tuotekehittelyä, maustamista, tarkastusta ja pakkausta myöden suoritetaan intohimolla. Tee ei ole meille vain myymämme tuote, se on osa elämäämme. Haluamme, että tee tuottaa hyvää mieltä ja lämpöä juuri sinulle.

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien. 

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462045
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmijärvi