Pakkauskoneenkäyttäjä
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Kotimainen arvostettu ja pitkäikäinen elintarvikealan asiakkaamme etsii kasvavaan tiimiinsä kahta reipasta ja tekeväistä tekijää tuotantoon Pakkauskoneenkäyttäjäksi. Työ on luonteeltaan vakituinen ja työtilat sekä laitteet ovat modernit, tehokkaat ja uudet.

 


Työtehtävät

Kuulut tuotantotiimiin ja päätyösi on laaja-alainen pakkauskoneen käyttö sekä siihen liittyvät vika- ym tilanteiden päivittäinen raportointi ja tiimityö yhtiön muiden osastojen (kuten osto, tuotekehitys, varasto ja myynti. Pääset mukaan tuotannon suunnitteluun ja tehostamiseen ja raportoit työssäsi Tuotantopäällikölle.

Työtä tehdään joka arkipvä kahdessa vuorossa vaihdellen/joustavasti.

Eduksesi on

Aiempi kokemus tuotantoympäristöstä ja pakkaus- tmv koneiden käytöstä sekä esim konepuolen ammattikoulututkintoa. Huom! Tämä ei ole kuitenkaan ehdoton edellytys - asenne ratkaisee!

Olet sinut tietotekniikan kanssa ja tykkää tehdä töitä vaihtelevassa työtahdissa sekä tiimissä ja osallistua työsi kehittämiseen. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja pärjäät kohtuullisesti myös englanniksi.

Ennen kaikkea arvostamme positiivista ja energistä sekä ennakkoluulotonta ja tarmokasta asennettasi ja joustavaa suhtautumista tilanteisiin, näin sulaudut parhaiten olemassa olevaan tiimiin. Olet aina ollut kiinnostunut tekniikasta ja koneista eikä sormesi mene suuhun vikatilanteissakaan.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin viihtyisät ja uudet toimitilat sekä erittäin mukavan tiimin ja mahdollisuuden kartoittaa omaa ammattitaitoasi.

Työt alkavat pikaisesti, joten hae heti ja jutellaan lisää. Toimipaikan sijainti on Nurmijärvi.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
+358207290838

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358207290839

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421927
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmijärvi