(Poistunut julkaisusta)

Pakkauskoneenkäyttäjä - Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Saba Fresh Cuts valmistaa valmiiksi paloiteltuja, huuhdeltuja salaatteja kahdessa modernissa tehtaassa Pohjoismaissa: toinen sijaitsee Espoossa ja toinen Helsingborgissa, Ruotsissa. Tuotamme yhteensä noin 40 000 000 salaattipussia vuodessa. Hankimme raaka-aineet tarkkaan valikoiduilta viljelijöiltä, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.

Etsimme nyt asiakkaamme Saba Fresh Cuts Oy:n toimeksiannosta reipasta pakkauskoneenkäyttäjää Espooseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on pitkäaikainen. Työ on kaksivuorotyötä yleensä maanantaista perjantaihin, lauantaisin saattaa myös olla työvuoroja. Viikkotyötunteja on 25-37,5 h / vko, mutta todennäköisesti kuitenkin 37,5 h / vko.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta pakkauskoneen käytöstä, mutta sinulle annetaan kuitenkin kattava perehdytys tehtävään, joten osaamisesi voi olla myös muilta aloilta, esimerkiksi varastotyöstä. Tekninen osaaminen ja uusien asioiden nopea omaksuminen edesauttavat työssä menestymisessä.  Olet omatoiminen, motivoitunut, sitkeä ja uuden oppimisesta innostunut.  Tunnet ylpeyttä tekemästäsi työstä ja haluat sitoutua siihen pitkäksi aika.
 
Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja korkeaa hygieniatasoa. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä onnistumisessa. Hygieniapassi on elintarvikealalla välttämättömyys, mutta mikäli sinulla ei sitä ole vielä, ehdit suorittaa sen ennen töiden aloittamista.

Pakkauskoneenkäyttäjän tehtäviin kuuluvat laaduntarkkailu, pakkausten ja määrien seuranta sekä pakkauskoneen säätötyöt. Pakkauskoneenkäyttäjä osallistuu omien tehtävien ohessa myös muihin tuotantoon liittyviin tehtäviin, kuten esimerkiksi hedelmien ja vihannesten kuorimiseen, esikäsittelyyn, leikkaamiseen sekä pakkaamiseen. Työskentely tapahtuu viileässä tilassa tuotteiden säilymisen ja hygieniatason ylläpitämisen takia.

Pakkauskoneenkäyttäjänä pääset työskentelemään ja oppimaan uutta maailman johtavassa alan yrityksessä sekä mukavassa työporukassa.
 
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Nhung Doan puh. 050-4444496 (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 13-14) . Voit olla Nhungiin yhteydessä myös sähköpostitse nhung.doan@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Koneenkäyttäjä


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan, 050 444 4496


Toimipaikka:  VANTAA