(Poistunut julkaisusta)

Pakkauskoneenkäyttäjä Bama Fresh Cuts Oy
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Bama Fresh Cuts valmistaa valmiiksi paloiteltuja, huuhdeltuja salaatteja kahdessa modernissa tehtaassa Pohjoismaissa: toinen sijaitsee Espoossa ja toinen Helsingborgissa, Ruotsissa. Tuotamme yhteensä noin 40 000 000 salaattipussia vuodessa. Hankimme raaka-aineet tarkkaan valikoiduilta viljelijöiltä, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.

Etsimme nyt asiakkaamme Bama Fresh Cuts Oy:n toimeksiannosta reipasta pakkauskoneenkäyttäjää Espooseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on alkuun 6 kk määräaikaisuus. On kuitenkin hyvin mahdollista, että työsuhde jatkuu tämän jälkeenkin, joten etsimme pitkäaikaista tekijää. Työ on kaksivuorotyötä yleensä maanantaista perjantaihin, mutta lauantaisin saattaa myös olla työvuoroja. Työajat arkisin ovat klo 6-23 välillä. Työ on kokoaikaista 37,5h/vko.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta pakkauskoneen käytöstä, mutta sinulle annetaan kuitenkin kattava perehdytys tehtävään, joten osaamisesi voi olla myös muilta aloilta, esimerkiksi varastotyöstä. Tekninen osaaminen ja uusien asioiden nopea omaksuminen edesauttavat työssä menestymisessä. Olet omatoiminen, motivoitunut, sitkeä ja uuden oppimisesta innostunut. Tunnet ylpeyttä tekemästäsi työstä ja haluat sitoutua siihen pitkäksi aika.

Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja korkeaa hygieniatasoa. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä onnistumisessa. Hygieniapassi on elintarvikealalla välttämättömyys, mutta mikäli sinulla ei sitä ole vielä, ehdit suorittaa sen ennen töiden aloittamista.

Pakkauskoneenkäyttäjän tehtäviin kuuluvat laaduntarkkailu, pakkausten ja määrien seuranta sekä pakkauskoneen säätötyöt. Pakkauskoneenkäyttäjä osallistuu omien tehtävien ohessa myös muihin tuotantoon liittyviin tehtäviin, kuten esimerkiksi hedelmien ja vihannesten kuorimiseen, esikäsittelyyn, leikkaamiseen sekä pakkaamiseen. Työskentely tapahtuu viileässä tilassa tuotteiden säilymisen ja hygieniatason ylläpitämisen takia.

Pakkauskoneenkäyttäjänä pääset työskentelemään ja oppimaan uutta maailman johtavassa alan yrityksessä sekä mukavassa työporukassa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon HR-Konsultti Mia Kettunen numerosta 040 848 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.