Pakkauskoneen käyttäjä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme asiakkaallemme reipasta pakkauskoneen käyttäjää Espoon Mankkaalle. Toiveissa olisi, että pystyisit aloittamaan työt mahdollisimman nopeasti. Työsopimus tehdään alkuun 6kk ajalle, jonka jälkee on mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille. Työtä tehdään kaksivuorotyönä, arkisin 06-23 välillä.

Pakkauskoneen käyttäjänä tehtäviisi kuuluu laaduntarkkailu, pakkausten ja määrien seuranta sekä pakkauskoneen säätötyöt. Pakkauskoneen käyttäjä osallistuu tämän lisäksi myös muihin tuotannon tehtäviin satunnaisesti. Tällaisia tehtäviä on esimerkiksi hedelmien ja vihannesten kuoriminen, esikäsittely, leikkaaminen sekä pakkaaminen. Työskentely tapahtuu viileässä tilassa tuotteiden säilyttämisen ja hygeniatason ylläpitämisen takia.

Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja korkeaa hygieniatasoa. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä onnistumisessa. Hygieniapassi on elintarvikealalla välttämättömyys, mutta mikäli sinulla ei sitä ole vielä, ehdit suorittaa sen ennen töiden aloittamista.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta operaattorin tehtävistä, mutta sinulle annetaan kuitenkin kattava perehdytys tehtävään, joten osaamisesi voi olla myös muilta aloilta, esimerkiksi varastotyöstä. Tekninen osaaminen ja uusien asioiden nopea omaksuminen edesauttavat työssä menestymisessä. Olet omatoiminen, motivoitunut ja uuden oppimisesta innostunut.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla ja liittää mukaan CV:si.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466224
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Emma Klemetti (emma.klemetti (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Vantaa