(Poistunut julkaisusta)

Pakkauskoneen käyttäjä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsimme nyt asiakkaamme toimeksiannosta reipasta pakkauskoneen käyttäjää Espooseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kaksivuorotyötä, yleensä maanantaista perjantaihin, mutta lauantaisin saattaa myös olla työvuoroja. Työajat arkisin ovat klo 6-23 välillä. Työ on kokoaikaista 37,5h/vko.

Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja korkeaa hygieniatasoa. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä onnistumisessa. Hygieniapassi on elintarvikealalla välttämättömyys, mutta mikäli sinulla ei sitä ole vielä, ehdit suorittaa sen ennen töiden aloittamista.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta pakkauskoneen käytöstä, mutta sinulle annetaan kuitenkin kattava perehdytys tehtävään, joten osaamisesi voi olla myös muilta aloilta, esimerkiksi varastotyöstä. Tekninen osaaminen ja uusien asioiden nopea omaksuminen edesauttavat työssä menestymisessä. Olet omatoiminen, motivoitunut, sitkeä ja uuden oppimisesta innostunut. Tunnet ylpeyttä tekemästäsi työstä ja haluat sitoutua siihen pitkäksi aika.

Pakkauskoneen käyttäjän tehtäviin kuuluu muun muassa laaduntarkkailu, pakkausten ja määrien seuranta sekä pakkauskoneen säätötyöt. Pakkauskoneen käyttäjä osallistuu tämän lisäksi myös muihin tuotannon tehtäviin satunnaisesti. Tällaisia tehtäviä on esimerkiksi hedelmien ja vihannesten kuoriminen, esikäsittely, leikkaaminen sekä pakkaaminen. Työskentely tapahtuu viileässä tilassa tuotteiden säilyttämisen ja hygeniatason ylläpitämisen takia.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla ja liittää mukaan CV.si. Voit myös hakea tehtävään lähettämällä CV:si sähköpostilla HR-konsultti Maiju Pussiselle osoitteeseen maiju.pussinen@adecco.fi.