Pakkauskehitysasiantuntija
Oy Hartwall Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Hartwallin juomia on myynnissä erilaisissa pulloissa ja tölkeissä kaikkialla Suomessa. Juomapakkausten täytyy olla kestäviä, ympäristöystävällisiä ja fiksuja. Nyt haemme meille uutta työkaveria, jonka tehtävä on tehdä pakkauksistamme vielä parempia. Haussa on

Pakkauskehitysasiantuntija

Meillä tulet kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan Hartwallin käyttämiä pakkauksia ja pakkausjärjestelmiä siten, että ne ovat toimivia, vastuullisia, kilpailukykyisiä, korkealaatuisia ja kustannustehokkaita. Olet meillä arvokas asiantuntija ja pääset osallistumaan tuotannon toiminnan kehittämiseen ja erilaisiin projekteihin.

Vastuullasi on pakkauskehitysprosessin ylläpito, pakkausmateriaalien hävikkien käsittely sekä pakkauksia koskevat auditoinnit. Työsi on varmistaa, että kaikki pakkauksemme ja pakkausjärjestelmämme noudattavat lakeja ja määräyksiä. Yksin ei tarvitse puurtaa, vaan pääset tekemään töitä tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Työpaikkasi on Hartwallin tuotantolaitos Lahdessa.

Millaista osaajaa etsimme?

Näet asioissa mahdollisuuksia, ja haluat uudistaa toimintatapoja entistäkin paremmiksi: meilläpäin sanotaan että sinulla on lasi puoliksi täynnä. Kun jokin voisi olla vielä paremmin, tartut toimeen hanakasti ja lähdet viemään asioita eteenpäin. Sinulla on vahva käytännön ote ja uskot, että parhaat tulokset saavutetaan tekemällä töitä yhdessä.

Hallitset teolliset tuotantoprosessit ja ymmärrät asettaa turvallisuuden ja laadun ykkössijalle. Olet kiinnostunut alan kehityksestä ja mahdollisuuksista, ja siksi pidät itsesi niistä ajan tasalla. Haluat myös oppia jatkuvasti uutta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja suureksi eduksi on, jos ansioluettelostasi löytyy kokemusta teollisesta pakkaamisesta ja sen kehittämisestä, tai ainakin alaan läheisesti liittyvistä tehtävistä

Odotamme sinulta lisäksi

  • erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • taitoa johtaa ja toteuttaa monimutkaisia projekteja
  • kykyä toimia tuotanto- ja  asiakaslähtöisesti
  • taitoa työskennellä ja dokumentoida tuloksia sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Meillä rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa 

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Uskomme, että hyviä asioita tapahtuu, jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen.  

Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

Innostuitko? Hienoa!

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä tuotteenvalmistuksen ja sisälogistiikan päälliköltä Mikko Rantaselta, puh. 045 117 9980, pe 7.5. klo 9.30-11.

Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 16.5.2021  alta löytyvän linkin kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi ja etenemme prosesissa tilanteen mukaan  jo hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot