(Poistunut julkaisusta)

Pakkausautomaatin käyttäjä, Nurmijärvi
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä uuden tehtaan myötä Etelä-Nurmijärvellä. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi .

Asiakasyrityksemme Nordqvist Oy hakee nyt kauttamme pakkausautomaatin käyttäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Nurmijärvelle.

Työtehtävässäsi vastaat pakkauskoneen käytöstä sekä siihen liittyvistä kevyemmistä huoltotöistä. Tämän lisäksi vastaat myös elintarvikkeiden laadunvalvonnasta ja yleisistä logistiikan työtehtävistä. Työ soveltuu hyvin henkilölle, joka on aikaisemmin toiminut elintarviketuotannon työtehtävissä ja haluaa kehittyä yrityksen mukana yritystoiminnan kasvaessa.

Työn onnistumisen kannalta edellytämme hakijoilta:
- aikaisempaa työkokemusta tuotantotöistä
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- reipasta ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan

Eduksesi luemme:
- voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä trukkikortti)
- B – ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työssä sinulla on mahdollisuus laajentaa ammattiosaamistasi ja yritys tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet työurallasi. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252.
Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.