Pakkausasiantuntija käyttötavaroiden tuotepakkausprojekteihin
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Maailman paras ostaja on taas ahkeroinut ja tarvitsee nyt avukseen teknistä ja kaupallista osaamista hankkinutta pakkausasiantuntijaa vastaamaan Tokmannin omien merkkien käyttötavaroiden pakkausprojekteista!


Tässä työssä pääset hyödyntämään projektinhallintataitojasi ja tuotepakkausten tekemiseen liittyvää näkemystäsi, ja työskentelemään osana mukavista ja osaavista työkavereista koostuvaa tiimiämme.


Millaisesta tehtävästä on kyse?


Työtehtäviisi kuuluu omien merkkiemme tuotepakkausprojektien hallinta. Päivittäisessä työssäsi vastaat siitä, että asiantuntijoista koostamasi tiimi saa yhteistyössä aikaan omien merkkien tuotteillemme laadukkaan, toimivan, hyvännäköisen ja oikeat tiedot sisältävän pakkauksen. Tehtäväsi on suunnitella, koordinoida, varmistaa ja valvoa projektin etenemistä. Pidät tiiviisti yhteyttä graafisten suunnittelijoiden, pakkaus- ja tavarantoimittajien sekä hankinta- ja markkinointiorganisaatioiden kanssa. Osa yhteistyöstä tehdään Shanghain hankintayhtiössämme työskentelevien ammattilaisten kanssa. Työhösi kuuluu pakkausmerkintöjen oikeellisuudesta vastaaminen, pakkausspesifikaatioiden laatiminen, vedosliikenteen hoitaminen sekä vedostarkastuksiin osallistuminen. Raportoit vastuullasi olevista projekteista laatupäällikölle.


Kenelle työtehtävä sopii?


Tässä työssä menestyminen edellyttää vahvan projektinhallintaosaamisen lisäksi teknistä koulutustaustaa, kaupallista näkemystä sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja asioiden vaikutuksia toisiinsa on tarpeen, ja monipuolisen yhteistyön ansiosta tarvitset tässä työssä myös vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme halua osaamisen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Työasiat hoidat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sujuvan ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.


Lisäksi teknisten tuotteiden ja käyttötavaroiden pakkausmerkintälainsäädännön sekä painomenetelmien ja pakkausmateriaalien tuntemus ovat hyödyksi tässä tehtävässä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan Tokmannin pakkausprojektien onnistumiseen yhdessä muiden työhön liittyvien sidosryhmien kanssa.


Tarjoamme sinulle työpaikan kivassa tiimissä, jossa saat apua ja kannustusta osaavilta ja luotettavilta ammattilaisilta. Tässä tehtävässä pystyt yhdistämään antoisan yhteistyön ja itsenäisen työskentelyn ja vaikuttamaan oman työsi aikatauluihin.


Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ihmisistä ja ympäristöstä välittäen. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus. Tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.


Työpaikan sijainti


Toimistomme sijaitsee logistiikkakeskuksemme yhteydessä Mäntsälässä vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta Lahden moottoritien varrella.


Hakuohje ja lisätiedot


Kiinnostuitko? Hienoa! Kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Hae tehtävää viimeistään 28.10.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake. Mainitsethan hakemuslomakkeella palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa 20.10. klo 14-16 laatupäällikkö Mikko Kalmi p. 020 728 7662. Toimi nopeasti, sillä paikka saatetaan täyttää sopivan henkilön löytyessä jo hakuajan puitteissa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392838
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Kaupan ala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä